Στην κορυφή η Λάτσιο! (video)

Διευρύνοντας το αήττητο σερί της σε 21 παιχνίδια πρωταθλήματος, η Λάτσιο επικράτησε στη Ρώμη με 2-0 της Μπολόνια και πλέον βρίσκεται στην κορυφή της Serie A, εκμεταλλευόμενη την αναβολή του αγώνα Γιουβέντους-Ίντερ.

Οι Λατσιάλι εξ αρχής πίεσαν την ομάδα του Μιχάιλοβιτς -αποθεώθηκε στο Ολίμπικο έχοντας κατακτήσει νταμπλ το 2000 με τη Λάτσιο- και με άξονα τον Λουίς Αλμπέρτο δημιούργησαν ευκαιρίες, που σταμάτησαν στον Σκορούπσκι.

Ένα τρίλεπτο όρισε τη μοίρα του παιχνιδιού με τον Λουίς Αλμπέρτο να δίνει προβάδισμα στους γηπεδούχους στο 18′ με συρτό σουτ εκτός μεγάλης περιοχής, τον Στρακόσα να αρνείται το γκολ στον Σοριάνο στο 20′ και τον Κορέα (είχε χάσει πέναλτι στον αγώνα του πρώτου γύρου) να σημειώνει το 2-0 στο 21′, με την μπάλα να κοντράρει στον Ντανίλο και να αλλάζει πορεία. 

Κάπως έτσι το σύνολο του Ιντζάγκι έφτασε τα 18 γκολ στο πρώτο ημίωρο των αναμετρήσεων της στην τρέχουσα Serie A, η καλύτερη επίδοση του πρωταθλήματος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Μπολόνια είχε την κατοχή της μπάλας και την πρωτοβουλία, πέτυχε δύο γκολ (Ντένσβιλ και Τομιγιάσου) τα οποία ορθώς ακυρώθηκαν μέσω VAR, με αποτέλεσμα η Λάτσιο να διατηρήσει μέχρι τέλους το προβάδισμά της για να φτάσει στις 19 νίκες

Serie A, 26η αγωνιστική
Λάτσιο-Μπολόνια 2-0

«Στάντιο Ολίμπικο», Ρώμη

Διαιτητής: Ροζάριο Αμπίσο
Κίτρινες κάρτες: Ράντου 83’ – Μπάνι 4’, Σχόουτεν 11’, Ντανίλο 54’, Σανταντέρ 64’
Κόκκινες κάρτες:-

Λάτσιο (3-5-2): Στρακόσα  – Πάτρικ, Λουίζ Φελίπε, Ράντου – Λατζάρι, Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, Λουίς Αλμπέρτο (61’ Παρόλο), Τζόνι-  Ιμόμπιλε (84’ Καϊσέδο), Κορέα (75’ Κατάλντι)

Προπονητής: Σιμόνε Ιντζάγκι

Μπολόνια (4-2-3-1): Σκορούπσκι – Τομιγιάσου, Ντανίλο (71’ Όλσεν), Μπάνι, Ντένσβιλ –  Σχόουτεν (58’ Σανσόνε), Πόλι, Σοριάνο  – Ορσολίνι (59’ Σανταντέρ), Μπάροου, Παλάσιο

Προπονητής: Σίνισα Μιχάιλοβιτς
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.