Γουέσλεϊ Σνάιντερ: Κρατήστε τον Λαουτάρο, κάντε ηγέτη τον Έρικσεν

Ο παλιός άσος της Ίντερ, Γουέσλεϊ Σνάιντερ επιμένει πως ο Λαουτάρο Μαρτίνες πρέπει να παραμείνει στο Μιλάνο, ενώ ο Κρίστιαν Έρικσεν μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη των ''νερατζούρι''.

Ο παλιός άσος της Ίντερ, Γουέσλεϊ Σνάιντερ επιμένει πως ο Λαουτάρο Μαρτίνες πρέπει να παραμείνει στο Μιλάνο, ενώ ο Κρίστιαν Έρικσεν μπορεί να εξελιχθεί σε ηγέτη των ”νερατζούρι”. Ο Ολλανδός πανηγύρισε το τρεμπλ (2010) με την ιταλική ομάδα υπό τις οδηγίες του Ζοσέ Μουρίνιο γνωρίζοντας πολύ καλά πως οι τίτλοι δίνουν κίνητρα στους ποδοσφαιριστές.

Ο Ολλανδός που άφησε το ποδόσφαιρο το περασμένο καλοκαίρι κρεμώντας τα παπούτσια του στο Κατάρ και την Αλ Γκαράφα, ήταν η αιτία που έπεισε τον Αντόνιο Κόντε τον περασμένο Ιανουάριο να υπογράψει τον Δανό Κρίστιαν Έρικσεν από την Τότεναμ.

”Ο Κόντε έχει μια μεγάλη ομάδα και με τον Έρικσεν μέσα μπορεί να κάνει το βήμα παραπάνω. Πήγε καλά στον Άγιαξ και ύστερα στο Λονδίνο, πλέον έχει εγκατασταθεί για τα καλά στην Ιταλία. Έχει ποιότητα και εύκολα μπορεί να γίνει ο ηγέτης της ομάδας”.

Η Μπαρτσελόνα προσπαθεί να αρπάξει τον Λαουτάρο Μαρτίνες τους τελευταίους μήνες, με τον Ολλανδό να ισχυρίζεται πως η Ίντερ τον χρειάζεται. Ενώ σε περίπτωση που αποχαιρετήσει το Μεάτσα θα προτιμούσε να μετακομίσει στην παλιά του ομάδα και στη Μαδρίτη.

”Είναι πολύ καλός, αλλά πρέπει να παραμείνει στο Μιλάνο. Μπορεί να γίνει ένας από τους κορυφαίους, αλλά χρειάζεται να κερδίσει τουλάχιστον ένα τίτλο με τους ”νερατζούρι”.Αυτή την χρονική στιγμή μπορεί να πάρει μεταγραφή οπουδήποτε, μπορεί να αγωνιστεί στην Μπαρτσελόνα σε περίπτωση που επιθυμεί να αποχωρήσει, αλλά θα προτιμούσα να φύγει για την Ρεάλ…”


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.