Ίντερ: Περιμένει την τελική κίνηση της Μπαρτσελόνα για Μαρτίνες

Ο γενικός διευθυντής της Ίντερ, Μπέπε Μαρότα, περιμένει αν θα κάνει κάποια τελική κίνηση η Μπαρτσελόνα, για την απόκτηση του Λαουτάρο Μαρτίνες.

Ο επικεφαλής των «νερατζούρι» μίλησε για πολύ ενδιαφέροντα θέματα στο Sky Sport Italia. «Θέλουμε να ενισχύσουμε την ομάδα και όπως όλα τα μεγάλα κλαμπ, έτσι και εμείς δεν θέλουμε να πουλήσουμε τα αστέρια μας», δήλωσε ο Μαρότα όταν ρωτήθηκε για τον Λαουτάρο Μαρτίνες και την περιβόητη ρήτρα των 111 εκατομμυρίων ευρώ.

«Όσον αφορά τον Λαουτάρο, υπάρχει αυτή η ρήτρα που λήγει στις 7 Ιουλίου. Περιμένουμε να δούμε τι θα κάνει η Μπαρτσελόνα, τότε θα συναντηθούμε μαζί του. Αυτό που έχει σημασία σήμερα είναι ότι ο παίκτης δίνει τα πάντα στην ομάδα για να επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα».

Η κουβέντα στη συνέχεια πήγε στον Μάουρο Ικάρντι και την πώληση του στην Παρί Σεν Ζερμέν, αλλά με έκπτωση σε σχέση με την αρχική τιμή, των 70 εκατομμυρίων ευρώ.
«Είναι μια κίνηση που θεωρούμε πολύ θετική και όλοι έμειναν ικανοποιημένοι με το αποτέλεσμα. Είμαστε όλοι πολύ χαρούμενοι».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.