Τορίνο-Πάρμα 1-1: Φοβερός ρυθμός, δίκαιο αποτέλεσμα (vid)

Παρά τη μεγάλη απραξία, Τορίνο και Πάρμα πρόσφεραν ωραίες στιγμές στο «Ολίμπικο Γκράντε Τορίνο.

Παρά τη μεγάλη απραξία, Τορίνο και Πάρμα πρόσφεραν ωραίες στιγμές στο «Ολίμπικο Γκράντε Τορίνο. 20 τελικές για τις δύο ομάδες, εξαιρετικός ρυθμός και στα 90 λεπτά του παιχνιδιού, χαμένο πέναλτι, συνθέτουν εν ολίγοις την εικόνα της αναμέτρησης στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής στη Serie Α.

To πρώτο ημίχρονο, ξεκίνησε με τις δύο ομάδες να δείχνουν ξεκάθαρα ότι θέλουν τη νίκη. Η «γκρανάτα» προηγήθηκε με τη συμπλήρωση 15 λεπτών στο παιχνίδι, όταν μετά από κόρνερ που εκτέλεσε ο Μπερενγκέρ, με άπιαστη κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, ο Ενκουλού νίκησε τον Σέπε. Στο 23΄ο σκόρερ λίγο έλειψε να πετύχει αυτογκόλ, αλλά ο Σιρίγκου πρόλαβε να διώξει τη μπάλα κόρνερ. Όπως η Τορίνο, έτσι και η Πάρμα, κατάφερε να σκοράρει, στην πρώτη της επιθετική προσπάθεια. 

Ο Ζερβίνο γύρισε τη μπάλα από θέση πλάγια μέσα στην περιοχή και ο επερχόμενος Κούτσκα με δυνατό αριστερό σουτ έγραψε στο 31ο λεπτό το 1-1.  Με το ξεκίνημα της επανάληψης η Τορίνο είχε τη μεγάλη ευκαιρία να προηγηθεί, όταν ο Ιακοπόνι, ανέτρεψε τον Εντέρα και ο διαιτητής Ιράτι υπέδειξε σωστά πέναλτι. 

Την εκτέλεση ανέλαβε ο Μπελότι, αλλά ο Σέπε, έπεσε και έδιωξε στη δεξιά του γωνία, στερώντας τη χαρά από τον αρχηγό της Τορίνο, να φτάσει τα 10 γκολ και να γίνει μόλις ο 2ος παίκτης στην ιστορία της Τορίνο που πετυχαίνει διψήφιο αριθμό τερμάτων σε 5 σεζόν στη Serie A (το απόλυτο ρεκόρ το έχει ο Πάολο Πούλιτσι (σε 7 περιόδους).

Στη συνέχεια ανέλαβε δράση ο Σιρίγκου με δύο καλές επεμβάσεις στο 50΄σε σουτ του Κορνέλιους και στο 67΄σε σουτ του Κουλουσέφσκι. Πρώτος βαθμός μετά από 6 σερί η΄ττες για την Τορίνο που κινδυνεύει άμεσα με υποβιβασμό, η Πάρμα παρέμεινε ζωντανή στο όνειρο ενός ευρωπαϊκού εισιτηρίου.  


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.