Σαμπντόρια – Μπολόνια 1-2: Σε μπελάδες οι Γενοβέζοι (vid)

Η Μπολόνια πέρασε από την Γένοβα μετά από 22 χρόνια και έβαλε την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι σε περιπέτειες. Πρόσωπο του ματς στο Λουίτζι Φεράρις, ο νεαρός Μούσα Μπάροου με γκολ και ασίστ.

Η Μπολόνια πέρασε από την Γένοβα μετά από 22 χρόνια και έβαλε την ομάδα του Κλαούντιο Ρανιέρι σε περιπέτειες. Πρόσωπο του ματς στο Λουίτζι Φεράρις, ο νεαρός Μούσα Μπάροου, με γκολ και ασίστ.

Πρώτο ημίχρονο κακό και χωρίς φάσεις και ευκαιρίες, ο Νίκολα Σανσόνε απείλησε για τη Μπολόνια στο 20ο λεπτό, ο Αντονίνο Λα Γκούμινα, απάντησε στο 34ο λεπτό για την Σαμπντόρια.

Στο δεύτερο ημίχρονο η Σαμπντόρια έψαξε το γκολ με τις προσπάθειες των Μπερεζίνσκι και Βιερά, η Μπολόνια το βρήκε, με τον Ορσολίνι να κερδίζει πέναλτι από τον Μούρου και τον Μπάροου να σκοράρει (0-1, 71ο λεπτό).

Δύο λεπτά αργότερα, η Μπολόνια καθάρισε το ματς με τον Ορσολίνι να σκοράρει μετά από ενέργεια του Μπάροου (0-2, 74ο λεπτό). 

Η Σαμπντόρια ξαναμπήκε στο παιχνίδι στο 88ο λεπτό με τον Μπονατσόλι να εκμεταλλεύεται το λάθος του Λούκαζ Σκορούπσκι και να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα.

Τελευταία φορά που νίκησε η Μπολόνια τη Σαμπντόρια μέσα στο Λουίτζι Φεράρις, ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς φορούσε την φανέλα των Γενοβέζων (1998).

Σαμπντόρια (Ρανιέρι): Αουντέρο, Τονέλι (74′ Γιοσίντα), Κόλεϊ, Μούρου (80′ Λερίς), Μπερεζίνσκι (80′ Αουτζέλο), Βιέρα, Λινέτι (80′ Ραμιρεζ) Έκνταλ, Ντε Πάολι, Λα Γκούμινα (72′ Μπονατσόλι), Γκαμπιαντίνι

Μπολόνια (Μιχαϊλοβιτς): Σκορούπσκι, Ντανίλο, Μπάνι, Τομιγιάσου, Ντάικς, Μεδέλ (83′ Ντομίνγκεζ), Σοριάνο (87′ Σβάνμπεργκ), Πόλι (55′ Σούτεν), Σανσόνε (55′ Μπάροου), Ορσολίνι, Παλάσιο (87′ Γκαντζιάνο)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.