Μπολόνια – Κάλιαρι 1-1: Ζωντανό το ευρωπαϊκό όνειρο (vid)

Στο Ρενάτο Ντα Λάρα η Μπολόνια προηγήθηκε με τον Μούσα Μπάροου (1-0, 45+), όμως η Κάλιαρι με την σέντρα ισοφάρισε και έκλεισε νωρίς το τελικό σκορ με τον Σιμεόνε (1-1, 46').

Στο Ρενάτο Ντα Λάρα η Μπολόνια προηγήθηκε με τον Μούσα Μπάροου (1-0, 45+), όμως η Κάλιαρι με την σέντρα ισοφάρισε και έκλεισε νωρίς το τελικό σκορ με τον Σιμεόνε (1-1, 46′). Οι δύο ομάδες ακόμα διατηρούν μαθηματικές ελπίδες για ευρωπαϊκή έξοδο.

Η Κάλιαρι μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και απείλησε με μακρινό σουτ του Ράτζα Ναϊνγκολάν μόλις στο 7ο λεπτό. Η Μπολόνια άργησε να δημιουργήσει ευκαιρίες ανεβάζοντας την απόδοσή της από το 30ο λεπτό και ύστερα…Παλάσιο και Σοριάνο δεν κατάφεραν να νικήσουν τον Αλέσιο Κράνιο, τα κατάφερε όμως στις καθυστερήσεις ο Μούσα Μπάροου που σκόραρε για 2η σερί αγωνιστική και έφτασε τα 5 γκολ με τη φανέλα της Μπολόνια (1-0, 45’+).

Με την σέντρα στο δεύτερο ημίχρονο η Κάλιαρι έφερε το ματς στα ίσα, η περιοχή του Σκορούπσκι γέμισε με άσπρες φανέλες και μετά το γύρισμα του Ναϊνγκολάν, ο Τζιοβάνι Σιμεόνε ισοφάρισε σκοράροντας για 2η σερί αγωνιστική φτάνοντας τα 10 γκολ στην σεζόν (1-1, 46′).

Ερχόμενη αγωνιστική η Μπολόνια δοκιμάζεται στο Μεάτσα κόντρα στην Ίντερ (5/7, 18.15), ενώ η Κάλιαρι υποδέχεται στη Σαρδηνία την Αταλάντα (5/7, 20.30).

Μπολόνια (Μιχάϊλοβιτς): Σκορούπσκι, Μπάνι, Τομιγιάσου, Ντανίλο, Ντάικς ( 70′ Κρέϊτσι), Μεδέλ (90′ Σβάνμπεργκ), Σοριάνο, Σούτεν (70′ Ντομίνγκεζ), Ορσολίνι, Μπάροου, Παλάσιο (70′ Σανσόνε)

Κάλιαρι (Ζένγκα): Κράνιο, Πελεγκρίνι (77′ Ιονίτσα), Ματιέλο, Καρμπόνι, Τσεπιτέλι (24′ Λυκογιάννης), Βαλουκίεβιτς (64′ Πιζακάνε), Ρογκ, Νάντες, Ναϊνγκολάν, Ζοάο Πέδρο, Σιμεόνε


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.