Μίλαν-Πάρμα 3-1: Ανατροπή σε 4 λεπτά (vid)

Τα γκολ των Κεσιέ και Ρομανιόλι σε 4 λεπτά έφεραν την ανατροπή για την ομάδα του Πιόλι με τον Τσαλχάνογλου να διευρύνει τη νίκη των «ροσονέρι».

Οι Μιλανέζοι έφτασαν στην 5η νίκη τους μετά την επανεκκίνηση του πρωταθλήματος και πλέον έχουν την ίδια συγκομιδή με τη Νάπολι. 

Στο πρώτο ημίχρονο η Μίλαν είχε την κατοχή και τις ευκαιρίες με σημαντικότερη εκείνη του 20ου λεπτού, όταν μετά το κόρνερ του Μπίγλια (για πρώτη φορά βασικός από τις 23 Νοεμβρίου) ο Ρομανιόλι έπιασε την κεφαλιά το δοκάρι και το δεξί χέρι του Σέπε, του αρνήθηκαν το γκολ. 

Η τριάδα Τσαλχάνογλου, Ιμπραχίμοβιτς (100ο παιχνίδι του με τη Μίλαν), Μποναβεντούρα ήταν κινητική, αλλά το γκολ δεν ήρθε κι αφού στο 42′ ο Ζερβίνιο προειδοποίησε με υπέροχη ατομική ενέργεια, οι “παρμένσι” βρήκαν το προβάδισμα στο 44′ μετά από συνδυασμένη προσπάθεια των Ζερβίνιο, Γκράσι και τελείωμα του Κούρτιτς.

Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ήταν πιο αποτελεσματικοί στις τελικές αποφάσεις τους και σε 4 λεπτά έφτασαν στην ανατροπή με τον Κεσιέ να ισοφαρίζει στο 55’ με σπουδαίο σουτ και τον Ρομανιόλι να κάνει το 2-1 με κεφαλιά στο 59’ ύστερα από φάουλ του Τσαλχάνογλου.

Στο 74’ η Πάρμα είχε δοκάρι με τον Κουλουσέφσκι, στο 75’ ο Ντοναρούμα νίκησε στο τετ-α-τετ τον Ινγκλέζε, με τον Τσαλχάνογλου στο 79’ να διαμορφώνει το τελικό 3-1. 

Για πρώτη φορά από το 2009 η Μίλαν πετυχαίνει τουλάχιστον από δύο γκολ σε 7 σερί ματς πρωταθλήματος. 

Μίλαν (4-2-3-1): Ντοναρούμα, Κόντι (46’ Καλάμπρια), Κερ, Ρομανιόλι (αρχ.), Ερναντέζ (80’ Λαξάλτ), Κεσιέ, Μπίγλια (56’ Μπενασέ), Λέαο (61’ Ρέμπιτς), Τσαλχάνογλου (80’ Κρούνιτς), Μποναβεντούρα, Ιμπραχίμοβιτς

Προπονητής: Στέφανο Πιόλι

Πάρμα (4-3-3): Σέπε, Νταρμιάν, Ιακοπόνι, Μπρούνο Άλβες (αρχ.) (46’ Ντερμάκου), Γκαλιόλο, Γκράσι (63’ Ερνάνι), Μπρούγκμαν (63’ Ινγκλέζε), Κούρτιτς, Κουλουσέσφκι, Κορνέλιους (14′ Καραμό, 81’ Καπράρι), Ζερβίνιο

Προπονητής: Ρομπέρτο Ντ’ Αβέρσα
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.