Mπολόνια-Τορίνο 1-1: Τέλος σε μια μέτρια σεζόν και για τις δύο (hls)

Η Μπολόνια προηγήθηκε αλλά για 33η διαδοχική αγωνιστική δέχθηκε γκολ, με τον Τζάτζα να πετυχαίνει την ισοφάριση σε σπουδαίο τρόπο.

Μπολόνια και Τορίνο αποχαιρέτησαν μια σεζόν που θα ήθελαν να ξεχάσουν τάχιστα, αφού δεν κατόρθωσαν σε κανένα σημείο της να εντυπωσιάσουν. 

Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο, προειδοποίησαν την Τορίνο με δύο σουτ του Σβάνμπεργκ, στο 15′ ο Μπάροου απείλησε με φάουλ, τελικώς το δίκαιο προβάδισμα για τους “ροσομπλού” ήρθε στο 18′ με το παρθενικό γκολ του Σβάνμπεργκ στο ιταλικό πρωτάθλημα.

Μπελότι και Τζάτζα ήταν αποκομμένοι από τους υπόλοιπους, με αποτέλεσμα η επιθετική γραμμή της “γκρανάτα” να μην έχει ρόλο στο παιχνίδι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι βελτίωσαν κατά πολύ την εικόνα τους και δικαίως έφτασαν στην ισοφάριση με καταπληκτικό βολέ του Τζάτζα στο 66′. 

Στα αξιοσημείωτα η 300η παρουσία του Σίνισα Μιχάιλοβιτς σε πάγκο ομάδας Serie A, ενώ κατά την εκκίνηση τηρήθηκε ένα λεπτό σιγής αφού συμπληρώθηκαν 40 χρόνια από την τρομοκρατική επίθεση στο σιδηροδρομικό σταθμό στην Μπολόνια.

Μπολόνια (4-3-3): Σκορούπσκι, Εμπάιγ, Μεδέλ, Ντανίλο, Ντένσβιλ, Σχόουτεν (72′ Ντομίνγες), Σβάνμπεργκ (72′ Μπάλντουρσον), Σοριάνο, Τζουβάρα (77′ Σκολ Όλσεν), Παλάσιο (αρχ) (46′ Σανσόνε), Μπάροου (46′ Σανταντέρ)

Προπονητής: Σίνισα Μιχάιλοβιτς

Τορίνο (3-4-3): Ροζάτι, Ίτσο (76′ Ενκουλού), Τζιτζί (90+4′ Τσελέζια), Μπρέμερ, Μπερενγκέρ, Ρινκόν, Λούκιτς, Ανσάλντι (54′ Έινα), Βέρντι, Μπελότι (αρχ.), Τζάτζα

Προπονητής: Μορένο Λόνγκο
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.