Μιχάιλοβιτς:”Ο COVID σαν να πίνεις κρύο νερό”

Ο Σίνισα Μιχάιλοβιτς επέστρεψε στις προπονήσεις της Μπολόνια. Ξεπέρασε τον κορωνοϊό για τον οποίο είπε πως σε σχέση με την χημειοθεραπεία είναι "σαν να πίνεις ένα ποτήρι κρύο νερό".

Ο προπονητής της Μπολόνια γύρισε με χαμόγελο στις προπονήσεις της ομάδας μετά από ακόμη μια μάχη με τον κορωνοϊό. Μια μάχη ακόμη που βγήκε νικητής αλλά δεν συγκρίνεται καν με αυτή απέναντι στην λευχαιμεία την οποία έδωσε τον προηγούμενο χρόνο. 

“Μετά από όσα έζησα από τον Ιούλιο ως τον περασμένο Ιανουάριο, έξι μήνες καθημερινής μάχης με την λευχαιμεία, μέσα και έξω από το νοσοκομείο για τρεις κύκλους χημειοθεραπείας και μια μεταμόσχευση μυελού των οστών, ο COVID ήταν σαν να πίνω απλά ένα ποτήρι κρύο νερό” δήλωσε ο Μιχάιλοβιτς. Δεν είχα κανένα σύμπτωμα οπότε αν δεν είχα κάνει το τεστ δεν θα είχα καταλάβει κάτι. Δεν σημαίνει αυτό ότι ο ιός δεν υπάρχει. Όσοι το λένε αυτό αγνοούν την πραγματικότητα και έχουν έλειψη σεβασμού απέναντι στους νεκρούς” πρόσθεσε ο Μιχάιλοβιτς. 

Μόλις έγινε γνωστό ότι ο Μιχάιλοβιτς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό  μετά από διακοπές στην Σαρδηνία, δέχτηκε επίθεση μέσω των social media για το ότι θα έπρεπε να είναι πιο προσεκτικός ειδικά καθώς ανήκει στις ευπαθείς ομάδες μετά από όσα έχει περάσει. 

“Ο Έντζο Φεράρι είχε πει ότι οι Ιταλοί θα συγχωρήσουν τα πάντα εκτός από την επιτυχία σου, εγώ θα έλεγα και την ευτυχία σου. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι γεμάτοι κακία τριγύρω μας και όχι μόνο στην Ιταλία, παντού. Είναι οι haters των social media αν και εγώ θα τους αποκαλούσα αλλιώς. Έχω ένα σπίτι στην Σαρδηνία όπου πηγαίνω εδώ και 20 χρόνια. Όταν πήγα στο νησί δεν υπήρχε ούτε ένα περιστατικό COVID. Δεν ξέρει πως ή πότε θα κολλήσεις ή γιατί κάποιοι άνθρωποι έχουν κολλήσει και κάποιοι όχι. Ήμουν με την σύζυγό μου και αυτή δεν έχει τίποτα. Ένα από τα παιδιά μου έχει τον ιό το άλλο όχι. Έχω ξεπεράσει την λευχαιμεία. Ήμουν άρρωστος αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είμαι άρρωστος όλη μου την ζωή. Δεν ήμουν εγώ αυτός που είπε στον κόσμο ότι μπορεί να πάει διακοπές. Ήμουν απλά άτυχος” είπε ο προπονητής της Μπολόνια. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.