Serie A: Πάρμα, ο κακός δαίμονας του Γκατούζο

Ένα στοιχείο που χρίζει προσοχής λίγες ώρες πριν την σέντρα της Serie A ενόψει της νέας περιόδου, είναι η κακή παράδοση του Γκατούζο κόντρα στην Πάρμα

Ο Τζενάρο Γκατούζο, δύο φορές κλήθηκε να αντιμετωπίσει την Πάρμα ως προπονητής της Νάπολι, αλλά και στις δύο περιπτώσεις γνώρισε την ήττα.

Αξίζει δε σημειωθεί, ότι η ότι η Πάρμα είναι και η μοναδική ομάδα που στο περσινό πρωτάθλημα κατάφερε να κερδίσει δύο φορές τους Ναπολιτάνους. Όμως δεν είναι μόνο αυτό. Υπάρχει ένα ακόμη στοιχείο που θα πρέπει  να… ανησυχεί τον εκρηκτικό πρώην προπονητή του ΟΦΗ.

Ο Φάμπιο Λιβεράνι, νυν τεχνικός της Πάρμα, πέρσι καθόταν στον πάγκο της Λέτσε. Στο μίνι ντέρμπι των νότιων που έγινε στο «Σαν Πάολο» (23η αγωνιστική) η Λέτσε έφυγε με το τρίποντο της νίκης, καθώς επικράτησε 3-2. Ήταν και η τελευταία εντός έδρας ήττα των «παρτενοπεϊ στο πρωτάθλημα.

Ας επιστρέψουμε όμως να δούμε με λίγες περισσότερες λεπτομέρειες τι ακριβώς συνέβη στις δύο περσινές αναμετρήσεις μεταξύ Πάρμα και Νάπολι.

Στον συναρπαστικό περσινό αγώνα του πρώτου γύρου στο «Σαν Πάολο»,  η Πάρμα επικράτησε 2-1.

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν πολύ νωρίς στο σκορ (4ο λεπτό με τον Κουλουσέφσκι), ωστόσο δέχτηκαν την ισοφάριση στο 64΄ από τον Μίλικ.
Κι΄ ενώ όλα έδειχναν ότι ο αγώνας οδεύει προς την ισοπαλία, ο Ζερβίνιο πέτυχε το νικητήριο γκολ στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων, χαρίζοντας στην ομάδα του, τρεις πολύτιμους βαθμούς.

Με το ίδιο σκορ (2-1 και νικήτρια την ομάδα της Πάρμα) έληξε ο αγώνας του «Ένιο Ταρντίνι» που διεξήχθη στις 22 Ιουλίου, λίγο πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Ο Τζαν Λούκα Καπράρι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, ενώ ο Ινσίνιε στο 54΄ ισοφάρισε προσωρινά. Για μία ακόμη φορά όμως, ο Τζενάρο Γκατούζο αποχώρησε με σκυμμένο κεφάλι καθώς ο Κουλουσέφσκι στο 87΄ διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Έξι πόντοι που βοήθησαν σημαντικά την Πάρμα στην μάχη της παραμονής της στην μεγάλη κατηγορία.

Ένα σημαντικό στοιχείο της επόμενης μεταξύ τους αναμέτρησης, είναι ότι θα απουσιάσει ο περσινός πρωταγωνιστής εκείνων των δύο αναμετρήσεων.

Ο Σουηδός Ντέγιαν Κουλουσέφσκι, μετακόμισε λίγο πιο βόρεια και συγκεκριμένα στην Γιουβέντους προσδοκώντας να γίνει ο νέος… Ιμπραϊμοβιτς.      
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.