Σπέτσια – Μπολόνια 2-2: Ρεσιτάλ στη βροχή (hls)

Καταπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στη Βόρεια Ιταλία μεταξύ Σπέτσια και Μπολόνια με τις δύο ομάδες να αποχωρούν ικανοποιημένες, παρά το γεγονός ότι ο Μπάροου έχασε πέναλτι στο 97'.

Καταπληκτικό παιχνίδι διεξήχθη στη Βόρεια Ιταλία μεταξύ Σπέτσια και Μπολόνια με τις δύο ομάδες να αποχωρούν ικανοποιημένες, παρά το γεγονός ότι ο Μπάροου έχασε πέναλτι στο 97′. Η Σπέτσια κέρδιζε 2-1 μέχρι το 93′, όμως η Μπολόνια ισοφάρισε στις καθυστερήσεις και θα μπορούσε να φύγει και με το διπλό όμως ο Προβεντέλ σταμάτησε τον επιθετικό των φιλοξενούμενων.

Η Σπέτσια προηγήθηκε με το γκολ του Ν’Ζολά που έφτασε τα 5 στο πρωτάθλημα μετά από πολύ ωραία συνεργασία με τους Ματζόρε και Γκιασί (19ο λεπτό, 1-0). Η Μπολόνια πίεσε και έφτασε κοντά στην ισοφάριση με τον Μούσα Μπάροου στο 23ο λεπτό και τον Ρομπέρτο Σιριάνο στο 40ο. Ενδιάμεσα η Σπέτσια λίγο έλειψε να πετύχει ένα δεύτερο γκολ με τον Ναουέλ Εστέβεζ ολομόναχο στο 2ο δοκάρι (36ο λεπτό).

Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου η Σπέτσια είχε δοκάρι με τον Αγκουντέλο και στο 64ο λεπτό κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ με τον Ν’Ζολά να παίρνει την ασίστ από τον Κολομβιανό και ανεβάζει το δείκτη του σκορ (2-0, 64ο λεπτό).

Η Μπολόνια αντέδρασε και μείωσε με το πρώτο γκολ στη Serie A του Ντομίνγκεζ (2-1, 72ο λεπτό) και κατάφερε να ισοφαρίσει με το φοβερό γκολ του Μούσα Μπάροου στις καθυστερήσεις! (2-2, 93′). Οι φιλοξενούμενοι λίγο έλειψαν να φύγουν και με το διπλό, όμως ο Μπάροου νικήθηκε στο πέναλτι που εκτέλεσε από τον Προβεντέλ!

Σπέτσια (Βιντσέντσο Ιταλιάνο): Προβεντέλ, Σάμποτ, ‘Ερλιτς, Μαρκίτσα, Φερέρ, Αγκουμέ (83′ Πομπέγκα), Εστέβεζ (81’ Ρίτσι), Ματζιόρε (72΄Ντεϊόλα), Ν’Ζολά, Γκιασί, Αγκουντέλο(64′ Φαρίας)

Μπολόνια (Σίνισα Μιχάιλοβιτς): Ντα Κόστα, Πας, Ντανίλο, Ντε Σιλβέστρι, Τομιγιάσου, Μεδέλ (81′ Μπάλντορσον), Σοριάνο, Ντομίνγκεζ (81′ Πόλι), Βινιάτο (55′ Σβάνμπεργκ), Μπάροου, Παλάσιο (84′ Ράμπι)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.