Φιορεντίνα – Μπολόνια 0-0 : “Γριές κότες” χωρίς ζουμί! (hls)

Δεν άξιζαν κάτι παραπάνω από έναν βαθμό της ισοπαλίας, Φιορεντίνα και Μπολόνια σε ένα ματς που δεν είχε γκολ και σε λίγα σημεία ξέφυγε από τη μετριότητα παρά τις προσπάθειες των "πρεσβύτερων" Ριμπερί και Παλάσιο!

Στο 0-0 έμεινε, λοιπόν, το 141ο “Derbi dell Apenninno” ανάμεσα σε δύο ομάδες που γεωγραφικά βρίσκονται αντίκρυ στις παρυφές της οροσειράς των Απέννινων αλλά σε ελάχιστες περιπτώσεις δικαίωσαν τις όποιες υψηλές φιλοδοξίες για τη φετινή χρονιά!

Η Φιορεντίνα λίγα 24ωρα μετά την εκτός έδραςνίκη επί της Γιοουβέντους, τα περίμενε όλα από τον Ριμπερί ο οποίος στο 2ο λεπτό «μπούκαρε» στην αντίπαλη περιοχή αλλά η σέντρα – σουτ κατέληξε στο κάθετο δοκάρι…

Αυτό ήταν και τίποτε άλλο παρότι έτρεξε πολύ αλλά δεν είχε σχεδόν κανένα άξιο συμπαραστάτη! Ο Βλάχοβιτς ήταν εκτός τόπου και χρόνου, κι όχι ο μόνος εξουδετερωμένος στο συγκεκριμένο ματς, και έτσι βρέθηκε η πιο «μυαλωμένη» Μπολόνια περισσότερη ώρα με τη μπάλα στα πόδια δημιουργώντας 3-4 καλές φάσεις με τους Οσρολίνι και Παλάσιο – όσο άντεχε κι αυτός – ως το φινάλε του πρώτου ημιχρόνου δίχως όμως να σκοράρει!
Στην επανάληψη, τα ίδια και… χειρότερα! Η Μπολόνια τη μπάλα στα πόδια, όσο είχε δυνάμεις ο Παλάσιο, δίχως αξιομνημόνευτη φάση στην εστία των γηπεδούχων και οι «Βιόλα» με ένα καλό σουτ του Μπόρχα Βαλέρο από καλή θέση δίχως όμως κι εδώ να πάει η μπάλα στον στόχο!
Το ξεχάσαμε ήδη…. Κι ας μην το ξαναδούμε από δύο ομάδες που μπορούν να κάνουν πολύ περισσότερα και καλύτερα πράγματα πέραν της αλληλοεξουδετέρωσης!
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.