Aταλάντα – Πάρμα 3-0: Νίκη ρουτίνας για τη «Θεά» (hls)

Η Αταλάντα συνέχισε την ανοδική της πορεία στη Σέριε Α κερδίζοντας 3-0 την Πάρμα που παραπαίει.

Η Αταλάντα συνέχισε την ανοδική της πορεία στη Σέριε Α κερδίζοντας 3-0 την Πάρμα που παραπαίει.
Οι «μπεργκαμάσκι» παρέμειναν αήττητοι για έκτη αγωνιστική με μόνο μία ήττα σε 10 αγώνες, ενώ οι «τζαλομπλού» υπέστησαν τέταρτη σερί ήττα και αγνοούν το τρίποντο επτά αγωνιστικές, με τον τεχνικό τους Φάμπιο Λιβεράνι να είναι σε πολύ δύσκολη θέση.
Οι φιλοξενούμενοι – που έπαιζαν με σημαντικές απουσίες μεσοεπιθετικά λόγω των τραυματισμών των Κούτσκα και Ζερβίνιο -, είχαν δύο αναγκαστικές αλλαγές στο πρώτο μέρος (χτύπησαν Καραμό και Γκαλιόλο) και δεν απείλησαν καθόλου, με μοναδική καλή φάση ένα σουτ του Μιχάιλα που απόκρουσε ο Γκολίνι στο 87′!
Έτσι η ομάδα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι κυριάρχησε και από τη στιγμή που άνοιξε το σκορ στην πρώτη της καλή φάση δεν αντιμετώπισε κανένα πρόβλημα. Στο 15′ ο Μουριέλ με πλασέ έγραψε το 1-0 μετά από ασίστ του Ίλιτσιτς σκοράροντας για τέταρτο συνεχόμενο παιχνίδι. Ο Κολομβιανός είχε και άλλες δύο καλές ευκαιρίες στο πρώτο μέρος πριν δώσει τη θέση του στον συμπατριώτη του Σαπάτα, ο οποίος έκανε το 2-0 στο 49′ από κοντά με το αριστερό έπειτα από πάσα του Γκόζενς. Ο τελευταίος έγραψε το τελικό σκορ στο 61′ νικώντας τον Σέπε μετά από πάσα του Σαπάτα που βρέθηκε στο διάβα του μετά από παρέμβαση του Ερνάνι. Οι γηπεδούχοι είχαν και άλλες καλές ευκαιρίες στο β’ με τους Χάτεμπουρ, Ίλιτσιτς, Μαλινόφσκι, Καλντάρα, Μιραντσούκ αλλά και τον Δανό ακραίο μπακ Μέλε, ο οποίος έκανε ντεμπούτο λίγα 24ωρα μετά την απόκτησή του από τη Γκενκ.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ (Γκασπερίνι): Γκολίνι – Τολόι, Παλομίνο, Τζιμσίτι – Χάτεμπουρ (81′ Καλντάρα), Ντε Ρόον, Φρόιλερ (65′ Μιραντσούκ), Γκόζενς (65′ Μέλε) – Πεσίνα, Ίλιτσιτς (58′ Μαλινόφσκι), Μουριέλ (46′ Σαπάτα).
ΠΑΡΜΑ (Λιβεράνι): Σέπε – Μπιζί, Άλβες, Βαλέντι, Γκαλιόλο (33′ Πετσέλα) – Σιπριέν – Ζομ, Κούρτιτς, Ερνάνι, Καραμό (10′ Μιχάιλα) – Ινγκλέζε (46′ Κορνέλιους).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.