Ένα φαινομενικά χαμένο ματς, εξελίχτηκε σε θρίαμβο για την Τορίνο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σιμόνε Τζάτζα.

Ένα φαινομενικά χαμένο ματς, εξελίχτηκε σε θρίαμβο για την Τορίνο, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σιμόνε Τζάτζα. Ο 29χρονος επιθετικός μπήκε στο παιχνίδι στο 72ο λεπτό και με δύο γκολ μέσα σε ένα εικοσάλεπτο βοήθησε την ομάδα του να κάνει μία σπουδαία ανατροπή και να κερδίσει το πρώτο της τρίποντο στο «Ολίμπικο Γκράντε Τορίνο».

Η Σασουόλο προηγήθηκε στο ημίχρονο 2-0, με κεντρικό πρόσωπο τον Ντομένικο Μπεράρντι που σκόραρε δις (6΄, 38΄) και έφτασε τα 4 γκολ απέναντι στη «γκρανάτα» στα τελευταία 5 παιχνίδια. Ακολούθησαν τρεις εξαιρετικές επεμβάσεις από τον Κονσίλι, σε προσπάθειες του Μπελότι και του Σανάμπρια, αλλά παρέμεινε το 2-0, όχι μόνο με τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου, αλλά μέχρι το 77ο λεπτό!

Σε αυτό το σημείο μείωσε με δεξί κοντινό πλασέ ο Τζάτζα, δέκα λεπτά αργότερα ισοφάρισε ο Μαντράγκορα με κοντινό πλασέ και στο 2ο λεπτό των καθυστερήσεων, ολοκληρώθηκε η μεγάλη ανατροπή, όταν μετά τη σέντρα του Ανσάλντι, ο Σιμόνε Τζάτζα αφύλακτος με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και η ομάδα του έχοντας και ακόμη ένα ματς λιγότερο, ανέβηκε πάνω από τη διακεκαυμένη ζώνη.