Νέο στραβοπάτημα της Λάτσιο! (video)

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στη Serie A, η Λάτσιο έμεινε μακριά από τη νίκη, αφού η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κιέβο στη Βερόνα.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι στη Serie A, η Λάτσιο έμεινε μακριά από τη νίκη, αφού η ομάδα του Σιμόνε Ιντζάγκι αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Κιέβο στη Βερόνα. 

Οι φιλοξενούμενοι αν και είχαν την κατοχή μπάλας και την πρωτοβουλία στο παιχνίδι, βρήκαν αρκετές δυσκολίες απέναντι στην ουραγό του ιταλικού πρωταθλήματος και άφησαν δύο σημαντικούς βαθμούς στο “Μαρκαντόνιο Μπεντεγκόντι”. 

Οι “Ιπτάμενοι Γάιδαροι” άνοιξαν το σκορ στο 25ο λεπτό με τον …αγέραστο Σέρτζο Πελισιέ και στη συνέχεια προσπάθησαν να φυλάξουν με …νύχια και με δόντια το πολύτιμο γκολ. 

Η φλύαρη Λάτσιο ανέβασε ρυθμό στο δεύτερο μέρος, ισοφάρισε με τον “κανονιέρη” της, Τσίρο Ιμόμπιλε στο 66ο λεπτό, ενώ είχε δοκάρι με τον ίδιο παίκτη στο 76′. Παρά την προσπάθεια που έκαναν οι Ρωμαίοι μέχρι το τελευταίο, δεν μπόρεσαν να κάνουν την ολική ανατροπή και έχασαν βαθμολογικό έδαφος στη Serie A. 

Τρίτη σερί ισοπαλία τόσο για την Κιέβο, όσο και για τη Λάτσιο στο πρωτάθλημα, ένατο γκολ στην εφετινή Serie A για τον Ιμόμπιλε, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση του σχετικού πίνακα. 

Η Λάτσιο βρίσκεται πλέον στην πέμπτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με 24 βαθμούς, ενώ η Κιέβο παραμένει τελευταία με μόλις 2 βαθμούς. 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.