Ιντζάγκι: «Ανάμεσα στις καλύτερες η Γιουβέντους»

Ο Φιλίπο Ιντζάγκι υπογράμμισε πως η Γιουβέντους συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, μετά και την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Ο Φιλίπο Ιντζάγκι υπογράμμισε πως η Γιουβέντους συγκαταλέγεται πλέον ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, μετά και την απόκτηση του Κριστιάνο Ρονάλντο. Ο Ιταλός τεχνικός της Μπολόνια συμπλήρωσε πως η «βέκια σινιόρα» δεν έχει αντίπαλο στην Ιταλία. Παράλληλα, αναφέρθηκε και στην επικείμενη αναμέτρηση των δυο ομάδων, υπογραμμίζοντας πως η ομάδα του θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτική.

Αρχικά, ο Ιντζάγκι δήλωσε: «Με τον Κριστιάνο, ο οποίος είναι ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο, η Γιουβέντους είναι η καλύτερη ομάδας στην Ευρώπη ή τουλάχιστον μία από τις καλύτερες. Αυτό το γνωρίζουν όλοι! Η Γιουβέντους κυριαρχεί στην Ιταλία και στην Ευρώπη ήταν πολύ κοντά στο να κερδίσει το Champions League».

Στη συνέχεια, ο Ιταλός τεχνικός αναφέρθηκε και στον επικείμενο αγώνα των δυο ομάδων: «Πρέπει να είμαστε άψογοι κι ελπίζουμε να κάνουμε την έκπληξη όπως και με τη Ρόμα. Το κάναμε μια φορά και τώρα μπορούμε να το επαναλάβουμε, αν και γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.