Μαρίνο αντί Μαλεζάνι στην Τζένοα

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τζένοα αποτελεί και επίσημα ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Τζένοα αποτελεί και επίσημα ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι, καθώς ο ιταλικός σύλλογος ανακοίνωσε σήμερα την απομάκρυνση του άλλοτε προπονητή του Παναθηναϊκού και την αντικατάστασή του από τον Πασκουάλε Μαρίνο, την επομένη της συντριβής από τη Νάπολι. Η ομάδα από τη Γένοβα γνώρισε βαριά σε έκταση ήττα από τους «παρτενοπέι» στο «Σαν Πάολο» με 6-1, στο τελευταίο παιχνίδι της πριν από την δεκαπενθήμερη χειμερινή διακοπή του καμπιονάτο.

    «Το να βρίσκομαι σε έναν μεγάλο σύλλογο όπως η Τζένοα είναι το μεγαλύτερο δώρο που θα μπορούσα να φανταστώ για τα Χριστούγεννα» δήλωσε ο Μαρίνο και συμπλήρωσε: «Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Οι άνθρωποι του συλλόγου ήρθαν σε επαφή μαζί μου (σήμερα) το πρωί. Θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο (Ενρίκο Πρετσιόζι) και τον σύλλογο για την πίστη που έδειξαν σε μένα, την οποία θέλω να ξεπληρώσω στον αγωνιστικό χώρο. Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά».

    Η τελευταία ομάδα στην προπονητική καριέρα του 49χρονου Μαρίνο ήταν η Πάρμα, από την οποία είδε την «πόρτα της εξόδου» στις αρχές Απριλίου, ενώ φέρεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο έως τον Ιούνιο του 2013. Η Τζένοα είναι δέκατη στην κατάταξη της Serie A με 21 βαθμούς σε 16 αγωνιστικές, 13 λιγότερους από τη Μίλαν και τη Γιουβέντους, που «συγκατοικούν» στην κορυφή του πίνακα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.