Η πλήρης υποστήριξη που είχε ο Καλούντιο Ρανιέρι από τον πρόεδρο της Ιντερ, Μάσιμο Μοράτι, περνάει, πλέον σοβαρότατη... κρίση.

 Η πλήρης υποστήριξη που είχε ο Καλούντιο Ρανιέρι από τον πρόεδρο της Ιντερ, Μάσιμο Μοράτι, περνάει, πλέον σοβαρότατη… κρίση. Η εμπιστοσύνη που είχε ο ιδιοκτήτης των “νερατζούρι” στον Ιταλό τεχνικό, μετά από απανωτές αποτυχίες της ομάδας, άρχισε να κλονίζεται επικίνδυνα μετά και τη νέα αποτυχία με τη Νάπολι (7η ήττα στα τελευταία 8 ματς!). Κι αυτό δεν είναι κάτι που φημολογείται, αλλά έγινε απόλυτα αντιληπτό με τις σημερινές δηλώσεις του ίδιου του Μοράτι στους εκπροσώπους του Τύπου.

    Ο πρώην τεχνικός των Γιουβέντους και Ρόμα ανέλαβε τα ηνία των Μιλανέζων μετά την απομάκρυνση του Πιέρο Γκασπερίνι, τον περασμένο Σεπτέμβριο. Πήρε την ομάδα από τη ζώνη του υποβιβασμού και την οδήγησε στην 4η θέση, αλλά ένα “εφιαλτικό σερί” αποτυχιών την “έριξε” στην 7η. “Όλα τα εξετάζουμε, θα δούμε τι θα γίνει. Θα καλέσω τον Κλαούντιο για να μου εξηγήσει κάποια πράγματα και θα δούμε”, είπε ο Μοράτι στους δημοσιογράφους, πριν καν ερωτηθεί εάν η ομάδα της Ιντερ μπορεί να βελτιωθεί κάτω από τις οδηγίες του Ρανιέρι. “Το πιστεύω, αλλά πρώτα θέλω ν’ ακούσω και τον ίδιο να μου το λέει, αλλά και τη γνώμη των παικτών. Τους άκουσα ξανά να μου το λένε και μου φάνηκε πως είχαν ‘ανέβει’ ψυχολογικά, αλλά το ίδιο πράγμα πολλές φορές δεν είναι αρκετό. Είδαμε όλοι το ματς με τη Νάπολι, οπότε…”