Ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν Ουντινέζε και Νάπολι στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Σέριε Α με φόντο μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Πίντσι (28') και Ντι Νατάλε (52'), αλλά ο Καβάνι στο τέλος έσωσε την παρτίδα για τους "παρτενοπέι".

Ισόπαλες με 2-2 αναδείχθηκαν Ουντινέζε και Νάπολι στο ντέρμπι της 28ης αγωνιστικής της Σέριε Α με φόντο μια θέση στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων με τους Πίντσι (28′) και Ντι Νατάλε (52′), αλλά ο Καβάνι στο τέλος έσωσε την παρτίδα για τους “παρτενοπέι”.


Αν και δεν κατάφερε να νικήσει τον Χαντάνοβιτς από την άσπρη βούλα νωρίτερα, ο Ουρουγουανός σκόραρε στο 81′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ και στο 85′ με διαγώνιο σουτ, χαρίζοντας έναν πολύτιμο βαθμό στην ομάδα του. Η Ουντινέζε, πάντως, είχε μείνει με 10 παίκτες από το 60′ λόγω της άδικης αποβολής του Φαμπρίνι.


Οι δύο ομάδες έφτασαν μαζί στους 47 βαθμούς και παρέμειναν μαζί στην τέταρτη θέση, αλλά δεν μπόρεσαν να εκμεταλλευτούν την ήττα της Λάτσιο, που παρέμεινε έναν πόντο από πάνω τους.


ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Χαντάνοβιτς, Τσόντα, Πασκουάλε, Ντανίλο, Ντομίτσι, Πιατσέντσα, Πίντσι, Ασαμόα, Περέιρα (86′ Έκστραντ), Ντι Νατάλε (73′ Φλόρο Φλόρες), Φαμπρίνι


ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Ντοσένα, Ζούνιγκα, Καναβάρο, Καμπανιάρο, Μπρίτος (64′ Βάργκας), Τζεμάιλι, Γκαργκάνο (54′ Χάμσικ), Ινλέρ, Πάντεφ, Καβάνι