Η Λάτσιο επικράτησε με 3-1 της Νάπολι στο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής της Σέριε Α και έκανε μεγάλο βήμα για την έξοδο στο Champions League.

Η Λάτσιο επικράτησε με 3-1 της Νάπολι στο ντέρμπι της 31ης αγωνιστικής της Σέριε Α και έκανε μεγάλο βήμα για την έξοδο στο Champions League. Οι Ρωμαίοι πήγαν στους 54 βαθμούς και διατηρήθηκαν στην τρίτη θέση, αφήνοντας την Ουντινέζε στο -3 και την αντίπαλό τους στο -6.

Οι «λατσιάλι» πήραν το προβάδισμα μόλις στο 9′ με τον Καντρέβα, αλλά το ημίχρονο έληξε ισόπαλο 1-1 με τον Πάντεφ να σκοράρει κόντρα στην πρώην ομάδα του στο 34′. Ο Μάουρι έβαλε και πάλι τους γηπεδούχους στη θέση του οδηγού στο 68′, ενώ το τελικό αποτέλεσμα διαμόρφωσε ο Λεντέσμα με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Ρόκι στο 81′.

ΛΑΤΣΙΟ: Μαρκέτι, Ντιακιτέ, Μπιάβα, Κονκό, Ράντου, Κάνα (75′ Μπρόκι), Μάουρι, Λεντέσμα, Ερνάνες (46′ Γκονζάλες), Καντρέβα (90′ Σκαλόνι), Ρόκι

ΝΑΠΟΛΙ: Ντε Σάνκτις, Αρόνικα (72′ Ντοσένα), Καναβάρο, Καμπανιάρο, Μπρίτος, Τζεμάιλι, Ινλέρ, Χάμσικ, Πάντεφ (79′ Βάργκας), Καβάνι, Λαβέτσι