Παρελθόν θα αποτελέσει ο Λουίς Ενρίκε από τη Ρόμα, όπως επιβεβαίωσε η διοίκηση της ιταλικής ομάδας.

Παρελθόν θα αποτελέσει ο Λουίς Ενρίκε από τη Ρόμα, όπως επιβεβαίωσε η διοίκηση της ιταλικής ομάδας. Ο Ισπανός τεχνικός είχε αφήσει να εννοηθεί πως δε θα παραμείνει στον πάγκο των Ρωμαίων και τη νέα σεζόν και πως θα παραιτηθεί μετά το τέλος της εφετινής σεζόν. Την συγκεκριμένη απόφαση επιβεβαίωσε και ο Φράνκο Μπαλντίνι. Ο αθλητικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας τόνισε πως ο Λουίς Ενρίκε ήθελε να αποχωρήσει νωρίτερα από την τεχνική ηγεσία της Ρόμα, όμως πείστηκε να παραμείνει έως το τέλος της σεζόν.

Αρχικά, ο Μπαλντίνι τόνισε: «Ξέραμε εδώ και λίγο καιρό ότι ο Λούις Ενρίκε θα φύγει. Μετά το παιχνίδι με τη Φιορεντίνα είχε εκφράσει με βεβαιότητα τις προθέσεις του. Μας είπε ότι έφτασε η μέρα για να πάρει την απόφασή του. Του ζητήσαμε να μείνει μέχρι το τέλος της χρονιάς. Ο Λούις Ενρίκε θα εξηγήσει την απόφασή του αύριο, αλλά πιστεύω ότι έχει εξαντληθεί από τη χρονιά και δεν νομίζω ότι θα προπονήσει ξανά φέτος».

Στην συνέχεια, συμπλήρωσε: «Δεν νομίζω ότι το πρότζεκτ μας απέτυχε. Το ποδοσφαιρικό μας στυλ μπορεί να εφαρμοστεί στην Ιταλία. Από τα στατιστικά μπορούμε να δούμε ότι η Ρόμα είναι πρώτη στην κατοχή. Είμαστε, στην πραγματικότητα, στις πρώτες θέσεις σε ό,τι αφορά το ποιοτικό ποδόσφαιρο. Φυσικά, συγκεκριμένα πράγματα πρέπει να διορθωθούν, όπως δείχνουν τα αποτελέσματά μας. Πιθανόν η έλλειψη σταθερότητας στα αποτελέσματα να έδωσε την ιδέα ότι το πρότζεκτ μας απέτυχε, αλλά αυτό δεν συμβαίνει».