Λεπτομέρειες φαίνεται να απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ της Ρόμα και του Βιντσέντζο Μοντέλα.

Λεπτομέρειες φαίνεται να απομένουν για την ολοκλήρωση της συμφωνίας μεταξύ της Ρόμα και του Βιντσέντζο Μοντέλα. Οι ιθύνοντες των Ρωμαίων βρίσκονται σε επαφές με τον 37χρονο προπονητή, προκειμένου να επιτευχθεί τις επόμενες ημέρες η οριστική συμφωνία και να υπογραφούν τα νέα συμβόλαια. Ο Μοντέλα θα αντικαταστήσει τον Λουίς Ενρίκε στην τεχνική ηγεσία της ιταλικής ομάδας.

Ο Βάλτερ Σαμπατίνι τόνισε χαρακτηριστικά: «Ο Μοντέλα είναι ένας από τους προπονητές που σκεφτόμαστε. Είναι ένας προπονητής που τα πήγε καλά με εμάς στην τελευταία του σεζόν και τα έχει πάει καλά στην Κατάνια, όμως δεσμεύεται με συμβόλαιο».

Και συμπλήρωσε στην συνέχεια: «Θα ζητήσουμε άδεια να μιλήσουμε μαζί του, αλλά αυτός είναι ένας από τους υποψήφιους που εξετάζουμε».

Από την πλευρά του, ο Ιταλός τεχνικός δήλωσε: «Ήταν μία πολύ έντονη εβδομάδα μέσα επέλεξα να μην μιλήσω στην χθεσινή (προχθεσινή) συνέντευξη Τύπου. Αισθάνομαι κολακευμένος από τα λόγια του τεχνικού διευθυντή, Βάλτερ Σαμπαντίνι, αλλά οφείλω πολλά πράγματα από στην Κατάνια, τον πρόεδρο και αυτούς τους οπαδούς».

Τέλος, τόνισε: «Ξέρουν ότι έχω αδυναμία στη Ρόμα, όπου έχω αγωνιστεί ως παίκτης, προπονητής και έχω άλλο δέσιμο μαζί της. Εάν το ενδιαφέρον της Ρόμα είναι πραγματικό, τότε θα μιλήσω με τον πρόεδρο της Κατάνια και θα αποφασίσουμε μαζί».