Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ουσιαστικά... χαμένη για τη Ρόμα, που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν ουσιαστικά… χαμένη για τη Ρόμα, που δεν κατάφερε να εξασφαλίσει την έξοδό της στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ο Λουίς Ενρίκε έχει το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης και γι’ αυτό αποχωρεί από τους “τζιαλορόσι”, έναν χρόνο αφού διαδέχθηκε στον πάγκο τους τον Βιντσέντζο Μοντέλα.

Ο τελευταίος μάλιστα, σύμφωνα με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι είναι ο προπονητής που πρέπει να επιστρέψει στη Ρόμα για να την επαναφέρει στον δρόμο των επιτυχιών. “Θα ενθουσιαστώ αν ο Μοντέλα επιστρέψει. Πάντα πίστευα ότι είναι ένας καλός προπονητής και η εμπειρία του στην Κατάνια το επιβεβαίωσε αυτό”, είπε χαρακτηριστικά ο Ιταλός μέσος.

Σύμφωνα με τα ιταλικά ΜΜΕ, η διοίκηση της ομάδας της “αιώνιας πόλης” ετοιμάζεται να καταθέσει στον Μοντέλα πρόταση για συμβόλαιο 2 χρόνων έναντι 1,6 εκατ. ευρώ ετησίως, τη στιγμή που η Κατάνια δείχνει αποφασισμένη να παλέψει για την παραμονή του στη Σικελία.