Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στους Εζεκιέλ Λαβέτσι και Ματία Ντέστρο, ο Ντιέγκο Μιλίτο.

Με τα καλύτερα λόγια αναφέρθηκε στους Εζεκιέλ Λαβέτσι και Ματία Ντέστρο, ο Ντιέγκο Μιλίτο. Ο Αργεντινός επιθετικός τόνισε πως οι δυο ποδοσφαιριστές θα είναι εξαιρετικές μετεγγραφές για την Ίντερ, εφόσον καταφέρει η διοίκηση της ομάδας του να τους αποκτήσει. Ο Μιλίτο τόνισε πως είναι ενθουσιασμένος με το ενδεχόμενο απόκτησης των δυο παικτών.

Αρχικά, ο Μιλίτο τόνισε: «Μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω με πρωταθλητές και ο Λαβέτσι ανήκει σίγουρα σε αυτήν την κατηγορία. Θα είναι εξαιρετικό το να παίξουμε στην ίδια ομάδα. Μπορεί να κερδίσει τον παίκτη που τον μαρκάρει, είναι γρήγορος και διαθέτει μία εντυπωσιακή φυσική κατάσταση. Με λίγα λόγια θα μπορέσει να κάνει την διαφορά για το καλό της ομάδας».

Στην συνέχεια, ο 32χρονος παίκτης συμπλήρωσε: «Θα μου άρεσε αν ο Ντέστρο αποφάσιζε να αγωνιστεί και πάλι για μας. Τον έχω δει να παίζει στην προπόνηση με την μεγάλη ομάδα όταν προπονητής ήταν ο Μουρίνιο. Από τότε μπορούσες να καταλάβεις πως πρόκειται για έναν δυνατό παίκτη. Αξίζει σίγουρα τη συμμετοχή σε μία μεγάλη ομάδα».