Αισιοδοξία για Μπερμπάτοφ στη Φιορεντίνα

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν υπολογίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι «βιόλα» θα κάνουν ό,τι παραπάνω μπορούν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο Ντίμιταρ Μπερμπάτοφ δεν υπολογίζεται στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά οι «βιόλα» θα κάνουν ό,τι παραπάνω μπορούν για να τον εντάξουν στο δυναμικό τους.

Ο 31χρονος διεθνής Βούλγαρος αγωνίζεται συνεχώς στην Πρέμιερσιπ της Αγγλίας από το 2006, με Τότεναμ και Γιουνάιτεντ, αλλά στην παρούσα φάση οι πιθανότητες είναι υπέρ του ενδεχομένου να συνεχίσει στο Καμπιονάτο και στη Φλωρεντία.

Μετά την προσθήκη του Ρόμπιν φαν Πέρσι και την ανανέωση του Ουέλμπεκ οι προθέσεις της αγγλικής ομάδας για το ποιοι υπολογίζονται στη γραμμή κρούσης είναι προφανείς.

Στις τάξεις του ιταλικού συλλόγου, που φέτος έχει προβεί σε σημαντικές προσθήκες, το όνομα του Μπερμπάτοφ είναι πρώτο στη λίστα. Υπάρχει διάχυτη αισιοδοξία, όπως μεταδίδεται από τα ιταλικά Μέσα, ότι η Φιορεντίνα θα κλείσει τον Βούλγαρο και δεν θα χρειαστεί να προσπαθήσει για τις δεύτερες επιλογές.

Πέραν του Μπερμπάτοφ οι «βιόλα» εξετάζουν τις περιπτώσεις των Λισάντρο Λόπες (Λιόν), Μάρκο Μποριέλο (Ρόμα) και Ρίαν Μπάμπελ (Χόφενχαϊμ).


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.