Πρώτη εντός έδρας νίκη για την Ίντερ

Το δίδυμο Μιλίτο-Κασάνο "καθάρισε" για την Ίντερ, που νίκησε με 2-1 τη Φιορεντίνα στο "Μεάτσα". Ο Αργεντίνος άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 17', ενώ ο Ιταλός διπλασίασε τα τέρματα των "νερατζούρι" στο 34' μετά από ασίστ του Ρανόκια.

Το δίδυμο Μιλίτο-Κασάνο “καθάρισε” για την Ίντερ, που νίκησε με 2-1 τη Φιορεντίνα στο “Μεάτσα”. Ο Αργεντίνος άνοιξε το σκορ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 17′, ενώ ο Ιταλός διπλασίασε τα τέρματα των “νερατζούρι” στο 34′ μετά από ασίστ του Ρανόκια.

Ο Ρομούλο στο 40′ μείωσε για τους “βιόλα”, που από το 62′ αγωνίζονταν με αριθμητικό μειονέκτημα λόγω αποβολής του Γκονζάλες. Η Ίντερ πανηγύρισε για πρώτη φορά στο γήπεδό της σε όλες τις διοργανώσεις στη φετινή σεζόν και είναι ισόβαθμη με τη Λάτσιο στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

ΙΝΤΕΡ: Χαντάνοβιτς, Ζανέτι, Σάμουελ, Ναγκατόμο, Ρανόκια, Ζουάν, Καμπιάσο (82′ Μουντινγκάγι), Γκαργκάνο, Κουτίνιο (71′ Άλβαρες), Κασάνο, Μιλίτο (85′ Γκουαρίν)

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Βιβιάνο, Ροντρίγκες, Πασκουάλ, Ρονκάλια, Τόμοβιτς, Ρομούλο, Πισάρο, Βαλέρο (82′ Μιλιάτσιο), Κουαδράδο (70′ Τόνι), Γιόβετιτς, Λιάγιτς (46′ Φερνάντες)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.