Αισιόδοξος παραμένει ο Χαβιέρ Ζανέτι, αρνούμενος να απογοητευτεί από την ήττα της Ιντερ στο ματς με την Αταλάντα (3-2)

Αισιόδοξος παραμένει ο Χαβιέρ Ζανέτι, αρνούμενος να απογοητευτεί από την ήττα της Ιντερ στο ματς με την Αταλάντα (3-2). Αυτό το αποτέλεσμα, σταμάτησε το σερί των επτά νικών των «νερατζούρι» και τους άφησε τέσσερις βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο Ιντερ.
 
«Ηταν ένας αγώνας με πολλές ευκαιρίες και για τις δύο ομάδες. Πρέπει να αποδεχτούμε το αποτέλεσμα και το γεγονός ότι η Αταλάντα έπαιξε καλά», δήλωσε ο αρχηγός στο κανάλι της Ιντερ.
 
«Για μεγάλα διαστήματα έλεγχαν το ματς, αλλά το παλέψαμε. Μάλιστα, πέτυχαν το δεύτερο και το τρίτο γκολ τους σε σημείο που εμείς παίζαμε καλύτερα, αλλά αυτό μπορεί να συμβεί σε ένα παιχνίδι και δεν αλλάζει την πορεία που έχουμε χαράξει», στυμπλήρωσε ο Αργεντινός.