Υπογράφει στη Φιορεντίνα ο Ρόσι

Στη Φλωρεντία θα ταξιδέψει το σαββατοκύριακο ο Τζουζέπε Ρόσι και μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα.

Στη Φλωρεντία θα ταξιδέψει το σαββατοκύριακο ο Τζουζέπε Ρόσι και μέχρι τη Δευτέρα αναμένεται να έχει υπογράψει συμβόλαιο με τη Φιορεντίνα. Στην προσπάθεια ενίσχυσης της ομάδας με στόχο την εξασφάλιση της εξόδου στο Τσάμπιονς Λιγκ, η Φιορεντίνα ήρθε σε συμφωνία με τη Βιγιαρεάλ για την παραχώρηση του Ιταλού παίκτη έναντι 11 εκατ. ευρώ συν 5 ακόμη με τη μορφή μπόνους. Η διοίκηση της Φιορεντίνα είναι έτοιμη να προσφέρει πενταετές συμβόλαιο στο Ρόσι με αποδοχές 1,5 εκατ. ευρώ συν τα πριμ.
Ο Ρόσι θα παρακολουθήσει από κοντά, λοιπόν το παιχνίδι της ομάδας του Βιντσέντζο Μοντέλα με την Πεσκάρα, κάτι που θα κάνει για αρκετό καιρό ακόμη πάντως, αφού οι δύο εγχειρίσεις στις οποίες έχει υποβληθεί στο γόνατο, τον υποχρεώνουν να παραμείνει εκτός δράσης μέχρι τα μέσα Μαρτίου. Αυτό σημαίνει πως θα μπορέσει ν’ αγωνιστεί προς τα τέλη της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου στο καμπιονάτο.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.