Μοντέλα: «Αφιερωμένη στον πρόεδρο η νίκη»

Στον πρόεδρο της Φιορεντίνα, Ντιέγκο Ντέλα Βάλε αφιέρωσε τη νίκη 4-1 επί της Ίντερ, ο Βιντσέντζο Μοντέλα.

Στον πρόεδρο της Φιορεντίνα, Ντιέγκο Ντέλα Βάλε αφιέρωσε τη νίκη 4-1 επί της Ίντερ, ο Βιντσέντζο Μοντέλα. Ο Ιταλός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την εμφάνιση των «βιόλα» στο ματς με τους «νερατζούρι» και τόνισε πως η ομάδα του θα παλέψει μέχρι τέλους για την έξοδο στο Champions League της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Αρχικά, ο Μοντέλα δήλωσε: «Η παρουσία του Ντιέγκο Ντέλα Βάλε μάς έδωσε ηρεμία και αισιοδοξία, κάτι που φάνηκε στο παιχνίδι μας. Με αυτόν στις εξέδρες, κάναμε ένα καλό παιχνίδι, γιατί θέλαμε να διασκεδάσουμε και να ευχαριστηθούμε τον αγώνα. Το αποτέλεσμα δικαιώνει και εμάς, για την προσπάθεια και τον πρόεδρο, για την παρουσία του».

Στην συνέχεια ο Ιταλός τεχνικός συμπλήρωσε: «Δεν ξέρω αν κάναμε το καλύτερο παιχνίδι της χρονιάς, αλλά σίγουρα παίξαμε πολύ καλά. Κρίμα, μόνο, για το γκολ που δεχτήκαμε στο τέλος, αλλά σε σχέση με τις τελευταίες εμφανίσεις μας, κάναμε ένα βήμα μπροστά. Ασφαλώς πρέπει να βελτιωθούμε κι άλλο, αν θέλουμε να διεκδικήσουμε έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πάντως, με την εμφάνισή μας κόντρα στην Ίντερ, δείξαμε πως έχουμε τις δυνατότητες».

Τέλος, δεν παρέλειψε να ασκήσεις και την κριτική του προς μερίδα του ιταλικού Τύπου: «Διαβάζω πως η ομάδα δεν βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Τον τελευταίο καιρό παίζαμε αρκετά καλά, αλλά μας έλειπαν τα αποτελέσματα. Τώρα συνδυάσαμε θέαμα και ουσία. Η ομάδα πάντα έπαιζε έτσι, απλά δεν είχαμε καταφέρει να πάρουμε τους βαθμούς που δικαιούμαστε. Θα έπρεπε οι δημοσιογράφοι να στέκονται και στην απόδοση και να μη μένουν μόνο στα αποτελέσματα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.