Ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Λάτσιο στη ρεβάνς με την Στουτγάρδη, εμφανίστηκε ο Βλάντιμ Πέτκοβιτς.

Ευχαριστημένος με την εμφάνιση της Λάτσιο στη ρεβάνς με την Στουτγάρδη, εμφανίστηκε ο Βλάντιμ Πέτκοβιτς. Ο τεχνικός των «λατσιάλι» τόνισε πως η ομάδα του μπήκε στον αγωνιστικό χώρο του «Ολίμπικο» με στόχο να «καθαρίσει» την υπόθεση πρόκριση. Παράλληλα, τόνισε πως θέλει να αποφύγει στην επόμενη φάση κάποια ρωσική ομάδα, λόγω καιρικών συνθηκών.

Αρχικά, ο Πέκτοβιτς τόνισε: «Μπήκαμε στο παιχνίδι αποφασισμένοι να το. καθαρίσουμε από νωρίς, ώστε να αποφύγουμε δυσάρεστες εκπλήξεις. Καταφέραμε να σημειώσουμε δύο γκολ στο πρώτο δεκάλεπτο και κάπου εκεί τελείωσαν όλα. Μπράβο στα παιδιά γιατί δεν υποτίμησαν τον αντίπαλο και έπαιξαν πολύ συγκεντρωμένα, χωρίς να σκέφτονται το αποτέλεσμα της Γερμανίας».

Όσον αφορά στις προτιμήσεις του για τα προημιτελικά τόνισε: «Θα ήθελα να αποφύγουμε ένα ταξίδι στη Ρωσία, καθώς ακόμα ο καιρός είναι άσχημος εκεί. Αλλά για να είμαστε ρεαλιστές, όλες οι ομάδες που βρίσκονται στους προημιτελικούς, είναι πολύ καλές. Καμία δεν έφτασε τυχαία ως εδώ».

Τέλος, ο Πέτκοβιτς τόνισε: «Πρέπει να σφίξουν τα δόντια και να παίξουν το παιχνίδι της Κυριακής. Είναι όλοι τους κουρασμένοι από τα συνεχή ματς, αλλά μετά την Κυριακή θα έχουμε τη δυνατότητα να πάρουμε μερικές ανάσες. Η Λάτσιο βρίσκεται μέσα σε όλους τους στόχους της και αυτό είναι πολύ θετικό, αλλά το τίμημα που πρέπει να πληρώσει είναι η κόπωση. Το γνωρίζαμε από την αρχή αυτό».