Βαθμός χρυσάφι στην Ρώμη για την Μπολόνια (video)

Η Μπολόνια πήρε χρυσή ισοπαλία 3-3 στο Ολύμπικο από την Λάτσιο και πανηγυρίζει την παραμονή της στη Serie A με 14 βαθμούς και μόλις μία ήττα στα εφτά τελευταία ματς.

Η Μπολόνια πήρε χρυσή ισοπαλία 3-3 στο Ολύμπικο από την Λάτσιο και πανηγυρίζει την παραμονή της στη Serie A με 14 βαθμούς και μόλις μία ήττα στα εφτά τελευταία ματς.

Η Λάτσιο έδωσε την μπάλα και προσπάθησε στο ανοιχτό γήπεδο να χτυπήσει την ομάδα του Μιχάιλοβιτς. Με αυτό τον τρόπο άνοιξε το σκορ, όταν στο 14′ ο Κορέα με καταπληκτική προσποίηση βρέθηκε τετ α τετ και έκανε το 1-0.

Οι φιλξενούμενοι είχαν την κατοχή, αλλά η Λάτσιο έχανε τις ευκαιρίες, με τον Ιμόμπιλε δύο φορές να μην μπορεί να νικήσει τον Σκορούπσκι από πλεονεκτική θέση.

Καταπληκτικό δεύτερο ημίχρονο κάτω από συνεχή βροχή, με την Μπολόνια να ανατρέπει το σκορ με 2 γρήγορα γκολ στο 50′ και το 52′. Την αρχή έκανε ο Πόλι με αριστερό στην κλειστή γωνία και στη συνέχεια ο Ντέστρο έδωσε προβάδισμα στους ροσομπλού. Η Λάτσιο έφερε το ματς στα ίσα με φοβερό πλασέ του Μπάστος στο 59′, αλλά 4 λεπτά αργότερα η Μπολόνια πήρε κλαι πάλι το προβάδισμα με τον Ορσολίνι. Το τελικό 3-3 έγραψε με απ’ ευθείας φάουλ ο Μιλίνκοβιτς – Σάβιτς στο 80′.

ΛΑΤΣΙΟ: Γκουεριέρι, Ρόμουλο, Μπάστος, Λουίς Φελίπε(53′ Αρμίνι), Ατσέρμπι, Λούλιτς, Λέιβα(73′ Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς), Παρόλο, Μπάντελι(64′ Κατ’αλντι), Ιμόμπιλε, Κορέα
ΜΠΟΛΟΝΙΑ: Σκορούπσκι, Εμπαγέ, Ντανίλο, Λιάνκο, Ντάικς, Πούλγκαρ, Πόλι(80′ Τζεμάιλι), Σοριάνο, Ορσολίνι, Παλάσιο(90′ Κρέιτσι), Ντέστρο(71′ Σανταντέρ)


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.