Μοντέλα: «Στόχος μας η τρίτη θέση»

Να κατακτήσει η Φιορεντίνα την τρίτη θέση του πρωταθλήματος θέλει ο Βιντσέντζο Μοντέλα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος.

Να κατακτήσει η Φιορεντίνα την τρίτη θέση του πρωταθλήματος θέλει ο Βιντσέντζο Μοντέλα, όπως αποκάλυψε ο ίδιος. Ο Ιταλός τεχνικός των «βιόλα» δήλωσε πως η ομάδα του μπορεί να ξεπεράσει τη Μίλαν στον βαθμολογικό πίνακα και να πάρει το εισιτήριο για το Champions League. Ο προπονητής της ομάδας της Φλωρεντίας δήλωσε πως το έργο της ομάδας του δε θα είναι εύκολο, καθώς οι «ροσονέρι» διαθέτουν μια καλή ομάδα.

Αρχικά, ο Μοντέλα τόνισε: «Πρωταρχικός μας στόχος είναι να διατηρηθούμε στη θέση στην οποία βρισκόμαστε, εξασφαλίζοντας το εισιτήριο για το Europa League. Αλλά μέσα στο μυαλό μας είναι κάτι ακόμα μεγαλύτερο. Θέλουμε να επιχειρήσουμε να προσπεράσουμε τη Μίλαν και να βγούμε στο Champions League. Αυτό είναι ένα όνειρο που καλλιεργούμε εδώ και καιρό και, τώρα πια, δεν χρειάζεται να το κρύβουμε. Θα ήταν το. κερασάκι στην τούρτα μιας εξαιρετικής χρονιάς».

Στην συνέχεια, ο Ιταλός προπονητής υπογράμμισε: «Η Μίλαν είναι μεγάλη και έμπειρη ομάδα. Δεν θα επιτρέψει έτσι εύκολα να της. κλέψουμε την τρίτη θέση. Θα προσπαθήσει να κερδίσει όσα παιχνίδια απομένουν, ώστε να μην μας αφήσει να την περάσουμε. Για αυτό θα πρέπει εμείς να είμαστε αλάνθαστοι μέχρι το τέλος, ελπίζοντας πως σε κάποιο ματς θα στραβοπατήσουν. Η διαφορά μπορεί να μοιάζει ελάχιστη, αλλά στην πραγματικότητα μπορεί να αποδειχτεί τεράστια».

Τέλος, ο Μοντέλα αναφέρθηκε και στο μέλλον του στην ομάδα της Φλωρεντίας: «Ακόμα δεν μου έχει γίνει πρόταση για υπογραφή πολυετούς συμβολαίου. Μακάρι να γινόταν και σε μένα μια τέτοια προσφορά, αφού αυτό σε κάνει να ηρεμείς και να μένεις προσηλωμένος στη δουλειά σου. Δεν το κρύβω πως θα το ήθελα και πως το περιμένω».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.