Καμπιάσο: «Δείξαμε χαρακτήρα»

Σημαντική για την ψυχολογία των παικτών της χαρακτήρισε τη νίκη της Ιντερ επί της Τζένοα για το Κύπελλο Ιταλίας ο Εστέμπαν Καμπιάσο.

Σημαντική για την ψυχολογία των παικτών της χαρακτήρισε τη νίκη της Ιντερ επί της Τζένοα για το Κύπελλο Ιταλίας ο Εστέμπαν Καμπιάσο. Οι «νερατζούρι» επικράτησαν με 3-2 της αντιπάλου τους στο πλαίσιο των «16» της διοργάνωσης, στο τρίτο παιχνίδι που δίνουν με τον Λεονάρντο στον πάγκο τους.
 
«Είναι σημαντικό για τους παίκτες που έχουν λιγότερο χρόνο συμμετοχής να αποδεικνύουν ότι είναι εδώ και ότι έχουν σκοπό να βάλουν σε δίλημμα τον Λεονάρντο», δήλωσε ο Καμπιάσο στη Rai μετά το ματς. «Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Είμαστε ευχαριστημένοι γιατί κάνουμε μεγάλη πρόοδο, αλλά ο δρόμος είναι ακόμα μακρύς», συμπλήρωσε.
 
Οσο για τη διαφορά που χωρίζει την Ιντερ από την κορυφή της βαθμολογίας, ο Καμπιάσο διαχώρισε το παρόν από το μέλλον. «Εχουμε διαφορά από τη Μίλαν; Υπάρχει αρκετός χρόνος για να σκεφτούμε το πρωτάθλημα. Αυτή τη στιγμή, ας χαρούμε αυτή τη νίκη στο Κύπελλο», κατέληξε.
 
Κωνσταντίνος Δούκας


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.