Μπόρχα: «Αξίζουμε την τρίτη θέση»

Αν και παραδέχτηκε ότι οι πιθανότητες της Φιορεντίνα να τερματίσει τρίτη στη Serie Α είναι περιορισμένες, ωστόσο ο Μπόρχα Βαλέρο επέμεινε ότι η ομάδα του αξίζει τη θέση στην τριάδα του Τσάμπιονς Λιγκ περισσότερο από τη Μίλαν.

Αν και παραδέχτηκε ότι οι πιθανότητες της Φιορεντίνα να τερματίσει τρίτη στη Serie Α είναι περιορισμένες, ωστόσο ο Μπόρχα Βαλέρο επέμεινε ότι η ομάδα του αξίζει τη θέση στην τριάδα του Τσάμπιονς  Λιγκ περισσότερο από τη Μίλαν.
 
Οι «βιόλα» είναι δύο βαθμούς πίσω από τους «ροσονέρι» μία αγωνιστική πριν το τέλος, αλλά υπερέχουν σε περίπτωση ισοβαθμίας. «Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει όμως να πάμε στην Πεσκάρα, να νικήσουμε και μετά να περιμένουμε και τα άλλα αποτελέσματα», υποστήριξε ο Ισπανός ποδοσφαιριστής.
 
«Κάναμε μία καταπληκτική σεζόν. Η Μίλαν τα πήγε επίσης καλά, αλλά πιστεύω ότι εμείς αξίζουμε περισσότερο την τρίτη θέση», επέμεινε.
 
«Όταν πρωτοήρθα στην Ιταλία, πίστευα ότι θα ήταν δύσκολο να προσαρμοστώ εδώ, αλλά από την αρχή αισθάνθηκα πολύ άνετα. Διασκεδάζω πολύ και με προπονητή τον Μοντέλα, παίζουμε με στιλ παρόμοιο με της Μπαρτσελόνα. Ελπίζω να κερδίσουμε κάτι σύντομα», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.