Δεν πτοείται ο Μιλίτο

Μία σειρά τραυματισμών έχει κρατήσει τον Ντιέγκο Μιλίτο μακριά από την αγωνιστική δράση για μεγάλο χρονικό διάστημα, ωστόσο ο Αργεντινός φορ δεν το βάζει κάτω.

Μία σειρά τραυματισμών έχει κρατήσει τον Ντιέγκο Μιλίτο μακριά από την αγωνιστική δράση για μεγάλο χρονικό διάστημα, μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη προηγούμενη χρονιά του με τα χρώματα της Ιντερ. Ωστόσο, ο Αργεντινός επιθετικός δείχνει να έχει συμβιβαστεί με τα προβλήματα, αφού τα αποδέχεται ως μέρος της δουλειάς ενός ποδοσφαιριστή.

«Πιστεύω ότι οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα κάθε παίκτη. Ακόμα και αν δεν είχα ξεπεράσει τελείως το πρόβλημά μου, χαίρομαι που κατάφερα να δώσω το παρών στο Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων και για το γκολ που πέτυχα εκεί. Ενιωσα ότι αποζημιώθηκα για τις θυσίες μου», δήλωσε ο Μιλίτο σε συνέντευξή του στην επίσημη ιστοσελίδα της FIFA.

«Στη συνέχεια έμεινα και πάλι εκτός αγώνων λόγω ενός άσχετου με τον προηγούμενο τραυματισμού, αλλά τώρα είμαι έτοιμος για το δεύτερο μισό της σεζόν, που τα παιχνίδια θα είναι δύσκολα και συνεχόμενα. Είχα μεγάλη υποστήριξη από τον σύλλογο και τους οπαδούς και είμαι ευγνώμων σε όλους τους», κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.