Ζούλιο Σέζαρ: “Όλα άλλαξαν”

Δεν είναι μόνο η νίκη της Ιντερ επί της Ρόμα (5-3) που πυροδότησε τον ενθουσιασμό του Ζούλιο Σέζαρ, αλλά και η γενικότερη αγωνιστική εικόνα της πρωταθλήτριας Ιταλίας.

Δεν είναι μόνο η νίκη της Ιντερ επί της Ρόμα (5-3) που πυροδότησε τον ενθουσιασμό του Ζούλιο Σέζαρ, αλλά και η γενικότερη αγωνιστική εικόνα της πρωταθλήτριας Ιταλίας. Ο Βραζιλιάνος τερματοφύλακας των “νερατζούρι” υποστήριξε ότι η ομάδα του παρουσιάζει αλλαγές σε όλα τα επίπεδα τον τελευταίο μήνα, από τη στιγμή δηλαδή που την ανέλαβε ο Λεονάρντο.
“Είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον τρόπο που αγωνιστήκαμε κόντρα στη Ρόμα», δήλωσε ο Σέζαρ στην ιστοσελίδα Tuttomercatoweb μετά το τέλος του ματς. «Στείλαμε ένα μήνυμα σε όλες τις ομάδες που είναι πάνω από εμάς στη βαθμολογία. Πλέον, έχουμε την ευκαιρία να παίξουμε με στόχο το πρωτάθλημα. Χαίρομαι επίσης που από την πλευρά μου, συνέβαλα και εγώ στην επιτυχία της ομάδας, ειδικά με τις επεμβάσεις μου στο πρώτο ημίχρονο”, συμπλήρωσε.

Όσο για την αλλαγή της Ιντερ, που πλέον φιγουράρει στην τρίτη θέση της βαθμολογίας , ο Βραζιλιάνος γκολκίπερ άφησε να εννοηθεί ότι οφείλεται εξολοκλήρου στον συμπατριώτη του Λεονάρντο. “Εχουμε αλλάξει από όλες τις απόψεις και τώρα πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα λάθη των αντιπάλων μας. Η Μίλαν πρέπει να ανησυχεί”, κατέληξε.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.