Γιέπες: “Δεν ήθελα να αποβληθώ”

Ο Μάριο Γιέπες μπορεί κάλλιστα να διεκδικήσει τον τίτλο του «μοιραίου» παίκτη της Μίλαν στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Τότεναμ το βράδυ της Τρίτης.

Ο Μάριο Γιέπες μπορεί κάλλιστα να διεκδικήσει τον τίτλο του «μοιραίου» παίκτη της Μίλαν στο ματς του Τσάμπιονς Λιγκ με αντίπαλο την Τότεναμ το βράδυ της Τρίτης. Οι «πετεινοί» έφυγαν νικητές από το «Σαν Σίρο» και έχουν το πάνω χέρι, ενόψει της ρεβάνς που θα γίνει στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν.
 
Οσο για τον Γιέπες, έχασε δύο ευκαιρίες για γκολ υπέρ των «ροσονέρι», αφού ο τερματοφύλακας τη αγγλικής ομάδας Εουρέλιο Γκόμες έσωσε την εστία του με ισάριθμες επεμβάσεις. «Ο Γκόμες έκανε δύο σπουδαίες αποκρούσεις, με τις οποίες κατά τη γνώμη μου, άλλαξε τη ροή του αγώνα. Δεν αντιμετωπίσαμε σωστά την αντίπαλό μας στο πρώτο ημίχρονο, αλλά ήμασταν καλύτεροι στο δεύτερο, παρά το γεγονός ότι εκεί δεχτήκαμε το γκολ.  Τώρα, τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για μας στη ρεβάνς», σχολίασε ο Κολομβιανός αμυντικός.
 
Αναφερόμενος στην επιλογή του να μην κάνει φάουλ στον Λένον, στη φάση του γκολ που τελικά πέτυχε ο Πίτερ Κράουτς στο 80′, ο Γιέπες εξήγησε ότι δεν ήθελε να ρισκάρει να αποβληθεί, αφού είχε ήδη και μία κίτρινη κάρτα.
 
«Όταν ο Λένον ήρθε προς το μέρος μου, περίμενα, κοίταξα πίσω μου και είδα ότι ο Νέστα ήταν μόνος του με τον Κράουτς. Πήγα να κάνω τάκλιν, αλλά αποφάσισα να μην ανατρέψω τον αντίπαλό μου, γιατί σκέφτηκα ότι θα έκανα φάουλ και ο διαιτητής θα με απέβαλλε», συμπλήρωσε.
 


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.