Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της εφετινής σεζόν ανακοίνωσε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε.

Την απόφασή του να αποχωρήσει από την ενεργό δράση στο τέλος της εφετινής σεζόν ανακοίνωσε ο Αντόνιο Ντι Νατάλε. Ο έμπειρος επιθετικός της Ουντινέζε υπογράμμισε πως δέχεται άδικα επίθεση, για την αποχή του από το σκοράρισμα, ενώ υπογράμμισε πως έχει προσφέρει αρκετά την τελευταία δεκαετία στην ομάδα του.

Χαρακτηριστικά, ο 36χρονος παίκτης υπογράμμισε: «Τον Ιούνιο σταματάω το ποδόσφαιρο. Είμαι 36 ετών και γίνεται ήδη πάρα πολύς λόγος για την αποχή μου από τα γκολ. Αισθάνομαι πως δέχομαι άδικα επίθεση με βάση τα όσα έχω δώσει σε αυτά τα 10 χρόνια στην Ουντινέζε. Την απόφαση να σταματήσω την πήρα μαζί με την οικογένειά μου».

Από την πλευρά του, ο Φραντσέσκο Γκουιντολίν δήλωσε για τον Ιταλό επιθετικό και την απόφασή του: «Πιστεύω ότι πρόκειται για μία στιγμή αδυναμίας μετά από ένα χαμένο παιχνίδι και σε μία ευαίσθητη στιγμή για όλη την ομάδα».

Και συμπλήρωσε στη συνέχεια: «Πάνω σε μία στιγμή πίκρας μπορεί να ειπωθεί κάτι που δεν μπορεί να συμβεί. Διανύει μία περίοδο που δεν καταφέρνει να βρει δίχτυα με ευκολία και αυτό είναι κάτι που τον στενοχωρεί περισσότερο. Εύχομαι να είναι απλά μία στιγμή πίκρας και θα προσπαθήσω να τον μεταπείσω».