Θέλει νίκη της Ιντερ ο Καβάνι

Την επιθυμία του να δει την Ιντερ νικήτρια στο επερχόμενο ντέρμπι κορυφής με τη Μίλαν εξέφρασε ο Εντινσον Καβάνι της Νάπολι.

Την επιθυμία του να δει την Ιντερ νικήτρια στο επερχόμενο ντέρμπι κορυφής με τη Μίλαν εξέφρασε ο Εντινσον Καβάνι της Νάπολι. Μιλώντας στην «Gazzetta dello Sport» μετά τη συμμετοχή του στο νικηφόρο για την Ουρουγουάη φιλικό με την Ιρλανδία (3-2), ο 24χρονος διεθνής εξήγησε ότι αν το ντέρμπι λήξει με νίκη των «νερατζούρι», το ιταλικό πρωτάθλημα θα αποκτήσει νέο ενδιαφέρον.

«Η Ιντερ και η Μίλαν είναι οι ισχυρότερες ομάδες. Για τους υπόλοιπους, η κατάκτηση του τίτλου είναι όνειρο», σχολίασε ο Καβάνι, συμπληρώνοντας όμως ότι η θέση στην πρώτη τετράδα είναι ένας στόχος εφικτός για τη Νάπολι. «Πρέπει να νικήσουμε τη Λάτσιο, δεδομένου ότι παλεύει και εκείνη για την τετράδα και έχει πολύ καλούς παίκτες σε όλες τις θέσεις. Θα είναι δύσκολο βέβαια και το ξέρουμε. Όμως, η Νάπολι είναι δυνατή και αυτό το οφείλουμε στον προπονητή μας Βάλτερ Ματσάρι, που μας έμαθε να λειτουργούμε ως ομάδα», κατέληξε ο Καβάνι.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.