Τρίωρη κατάθεση του Μοράτι

Στον αθλητικό εισαγγελέα, Στέφανο Παλάτσι, κατέθεσε για τρεις ώρες ο Μάσιμο Μοράτι σχετικά με το σκάνδαλο "Calciopolis".

Στον αθλητικό εισαγγελέα, Στέφανο Παλάτσι, κατέθεσε για τρεις ώρες ο Μάσιμο Μοράτι σχετικά με το σκάνδαλο “Calciopolis”. Στη δίκη που γίνεται στη Νάπολι, εμφανίστηκαν τηλεφωνικές κλήσεις ανάμεσα στη διοίκηση της Ίντερ και τους αρχιδιαιτητές, με τον ιδιοκτήτη των “νερατζούρι”, που είχε δηλώσει αρχικά άγνοια, να αλλάζει στάση.
 
“Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο τίτλος που μας απονεμήθηκε το 2006 είναι απολύτως δίκαιος. Η Γιουβέντους έχει ζητήσει να μας αφαιρεθεί και να επιστρέψει σε αυτούς, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε το τέλος της όλης διαδικασίας για να δούμε τι θα συμβεί. Κατά την άποψή μου, πάντως, αξίζαμε εκείνο τον τίτλο”, είπε ο Μοράτι, που αναφέρθηκε και στην παλαιότερη δήλωσή του ότι θα ήταν γελοίο να καταθέσει στον εισαγγελέα για το “Calciopolis”.

“Ζητώ συγγνώμη για εκείνη τη δήλωση μου και απολογήθηκα και στον εισαγγελέα για αυτό. Πιστεύω ότι η δικαιοσύνη είναι ανεξάρτητη και θα κάνει το καθήκον της”, πρόσθεσε ο ισχυρός άνδρας της Ίντερ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.