Θα πάρει τον… μισό Τζιοβίνκο

Η Πάρμα θα ενεργοποιήσει τη σχετική οψιόν και θα αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο από τη Γιουβέντους.

Η Πάρμα θα ενεργοποιήσει τη σχετική οψιόν και θα αποκτήσει το 50% των δικαιωμάτων του Σεμπάστιαν Τζιοβίνκο από τη Γιουβέντους. Ο Ιταλός άσος αγωνίζεται στο “Ένιο Ταρντίνι” με τη μορφή δανεισμού από τη “Μεγάλη Κυρία”, την οποία τα ιταλικά ΜΜΕ παρουσιάζουν διατεθειμένη να τον προσφέρει σε άλλες ομάδες σαν αντάλλαγμα για πιθανή μεταγραφή.

Ο γενικός διευθυντής της Πάρμα, ωστόσο, υποστήριξε ότι η ομάδα του διατηρεί το δικαίωμα να αποκτήσει το 50% του Τζιοβίνκο με τη μορφή συνιδιοκτησίας με τη Γιουβέντους και σκοπεύει να το κάνει πράξη. “Είναι δανεικός, αλλά με προκαθορισμένη οψιόν αγοράς. Ο πρόεδρος είναι ξεκάθαρος και έτσι είμαι κι εγώ. Θα ενεργοποιήσουμε την οψιόν για τον Τζιοβίνκο”, είπε ο Πιέτρο Λεονάρντι και συμπλήρωσε:

“Ακούω άλλους να λένε ότι ο Τζιοβίνκο θα συμπεριληφθεί σε διάφορες μεταγραφικές προσφορές της Γιουβέντους, αλλά είναι ένας παίκτης που θα αποκτηθεί με τη μορφή συνιδιοκτησίας. Είναι ιδιοκτησία της Πάρμα και θησαυρός για τον σύλλογο”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.