Θέλουν Γκουαρντιόλα στη Ρόμα

Τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Πέπ Γκουαρντιόλα θέλει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο νέος ιδιοκτήτης της Ρόμα, Τόμας Ντι Μπενετέτο.

Τον προπονητή της Μπαρτσελόνα, Πέπ Γκουαρντιόλα θέλει στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου ο νέος ιδιοκτήτης της Ρόμα, Τόμας Ντι Μπενετέτο, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα. Ο 40χρονος προπονητής, αποκάλυψε πως σκέφτεται να αποχωρήσει στο τέλος της επόμενης σεζόν και όπως ήταν λογικό η είδηση έκανε το γύρο του κόσμου μέσα σε λίγη ώρα.

Έτσι, σε σημερινό της δημοσίευμα η “Marca” αναφέρει πως ο Γκουαρντιόλα ψάχνει νέα πρόκληση στην καριέρα του καθώς τα δυόμισι χρόνια που έχει ως προπονητής της Μπαρτσελόνα έχει κατακτήσει τα πάντα. Από τη μεριά τους, οι Ρωμαίοι είναι θετικοί στο ενδεχόμενο μιας τέτοιας συνεργασίας και αυτό γιατί ο νέος ισχυρός άνδρας της ομάδας θέλει να κάνει το “μπαμ” με ένα μεγάλο όνομα για τον πάγκο του συλλόγου.

Πάντως, σε περίπτωση που ο Γκουαρντιόλα αποφασίσει να συνεχίσει την καριέρα του στη Ρόμα θα πάει σε γνώριμα για τον ίδιο μέρη, καθώς έχει φορέσει τη φανέλα του συλλόγου τη σεζόν 2002/03, αν και μόλις για τέσσερις φορές.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.