Ζανέτι εναντίον οπαδών

Ο Χαβιέ Ζανέτι είπε στους φίλους της Ίντερ να σταματήσουν την κριτική, υπενθυμίζοντας τους τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων.

Ο Χαβιέ Ζανέτι είπε στους φίλους της Ίντερ να σταματήσουν την κριτική, υπενθυμίζοντας τους τις μεγάλες επιτυχίες των τελευταίων χρόνων. Μετά τον εντός έδρας διασυρμό από τη Σάλκε στο Champions League και τη βαριά ήττα από τη Μίλαν στο ντέρμπι τίτλου της Σέριε Α, η χρονιά οδεύει προς το τέλος της χωρίς πολλά… όνειρα για τους “νερατζούρι”, που ελπίζουν μόνο στο Κύπελλο Ιταλίας (αντιμετωπίζουν στον τελικό τη Ρόμα).

Τα δύο κακά αποτελέσματα έχουν φέρει σύννεφα πάνω από το στρατόπεδο της Ίντερ, με τον Λεονάρντο να θεωρείται ήδη “τελειωμένος” και την ομάδα να δέχεται σκληρή κριτική. Ωστόσο, ο αρχηγός των “νερατζούρι”, Χαβιέ Ζανέτι, χαρακτήρισε άδικη την κριτική από τους οπαδούς της Ίντερ, οι οποίοι έχουν πανηγυρίσει πολλούς τίτλους τα τελευταία χρόνια.

“Οι οπαδοί της Ίντερ δεν πρέπει αφήνουν τον εαυτό τους να συμμετέχει στην κριτική ή οτιδήποτε λέγεται για την ομάδα τις τελευταίες μέρες. Πρέπει να κάνουν την αξιολόγησή τους. Εμείς οι παίκτες γνωρίζουμε όλοι πολύ καλά πώς γίνεται. Όταν κερδίζεις, είσαι φαινόμενο. Όταν χάνεις, δεν είσαι τίποτα”, είπε ο Αργεντίνος άσος και συμπλήρωσε:

“Είμαστε όλοι απογοητευμένοι από τις ήττες από Μίλαν και Σάλκε, αλλά αυτή η ομάδα κέρδιζε ασταμάτητα για έξι χρόνια. Νομίζω ότι κάποιοι περίμεναν πως και πως να μας βρουν τα πρώτα προβλήματα και για αυτό κριτικάρουν”.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.