Λεονάρντο: «Μεγάλη διαφορά»

Απαισιόδοξος για τη «μάχη» του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Λεονάρντο.

Απαισιόδοξος για τη «μάχη» του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Λεονάρντο. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός της Ίντερ τόνισε πως η διαφορά των οκτώ βαθμών που χωρίζει την ομάδα του από την κορυφή της βαθμολογίας είναι δύσκολο να καλυφθεί στις αγωνιστικές που απομένουν έως το φινάλε του εφετινού Campionato.

Ο Λεονάρντο δήλωσε αρχικά στο «Sky Sports»: «Χρειαζόμαστε βαθμούς, οι οχτώ που είμαστε πίσω είναι πολλοί. Με πέντε μπορούσαμε να το πιστέψουμε, αλλά το θέμα είναι να ξεπεράσουμε την κούραση. Εκτός από τη δεύτερη θέση, πρέπει να επιστρέψουμε και στην προτεραία φυσική μας κατάσταση. Πρέπει να πάρουμε τη νίκη στα εναπομείναντα πέντε παιχνίδια, ώστε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα. Πρέπει να πάρουμε πέντε νίκες και το Κύπελλο Ιταλίας».

Επίσης, ο Βραζιλιάνος προπονητής υπογράμμισε για την ήττα από την Πάρμα: «Είναι δύσκολο να επιβάλλουμε το στυλ παιχνιδιού μας, όταν μας λείπουν αρκετά πράγματα. Η ομάδα δεν κατάφερε να απαντήσει στο πρώτο γκολ, αφού της έλειπε η ουσία, με αποτέλεσμα να δεχθούμε και δεύτερο τέρμα αργότερα».


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.