Τελικός για Ίντερ

Η αναμέτρηση του Σαββάτου της Ίντερ με την Τσεζένα θα μπορούσε να πάρει... χαρακτήρα τελικού καθώς εάν δεν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς τότε θα απομακρυνθεί ακόμα πιο πολύ το όνειρο του τίτλου.

Η αναμέτρηση του Σαββάτου της Ίντερ με την Τσεζένα θα μπορούσε να πάρει… χαρακτήρα τελικού καθώς εάν δεν καταφέρει να πάρει τους τρεις βαθμούς τότε θα απομακρυνθεί ακόμα πιο πολύ το όνειρο του τίτλου. Τη δεδομένη χρονική στιγμή η Μίλαν που αντιμετωπίζει την Μπολόνια, έχει μια διαφορά οχτώ βαθμών από την συμπολίτισσα της και βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση του τίτλου.

«Θα είναι πολύ δύσκολο να πάρουμε τον τίτλο από την Μίλαν και εμείς θα πρέπει να νικήσουμε όλα τα παιχνίδια και να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι στους στόχους μας. Αυτό που θέλουμε είναι να προκριθούμε στο Τσάμπιονς Λιγκ και να κατακτήσουμε το Κύπελλο της Ιταλίας που είναι ένας σημαντικός τίτλος.», ήταν τα λόγια του αμυντικού της Ίντερ, Ιβάν Κόρντομπα.

Από την άλλη η ομάδα της Μίλαν στα τέσσερα παιχνίδια που μένουν θα προσπαθήσει να κλειδώσει το τίτλο του πρωταθλητή. Την φετινή σεζόν δεν έχουν καταφέρει να κάνουν ποτέ το 5 στα 5 και θα το επιδιώξουν στο ματς με την Μπολόνια. «Δεν τελείωσε τίποτα ακόμα. Υπάρχουν τέσσερα ακόμα παιχνίδια και εμείς πρέπει να περιμένουμε τους βαθμούς που θα μας σιγουρέψουν τον τίτλο», εξήγησε ο Ζαμπρότα.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.