Έτοιμη είναι η Λάτσιο για την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους για το Super Cup Ιταλίας, σύμφωνα με τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς.

Έτοιμη είναι η Λάτσιο για την αναμέτρηση με τη Γιουβέντους για το Super Cup Ιταλίας, σύμφωνα με τον Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς. Ο τεχνικός των «λατσιάλι» υπογράμμισε πως η ομάδα του δε φοβάται κανέναν και συμπλήρωσε πως είναι αισιόδοξος πως οι παίκτες του μπορούν να κερδίσουν την αναμέτρηση της 18ης Αυγούστου στο «Ολίμπικο».

Χαρακτηριστικά, ο Πέτκοβιτς τόνισε στο «LaLazioSiamoNoi.it»: «Τα πρώτα παιχνίδια είναι πάντα κάτι άγνωστο, ειδικά αν παίζεις για ένα τρόπαιο. Θα κάνουμε τα πάντα για να νικήσουμε και δεν υπάρχει αμφιβολία για αυτό. Οι τελικοί έχουν δημιουργηθεί για να τους κερδίζεις και όχι για να παίζεις καλά σε αυτούς. Η Γιουβέντους θα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, όπως και στο πρωτάθλημα την εφετινή σεζόν, καθώς πήρε και σημαντικούς παίκτες. Παρόλα αυτά, η Λάτσιο δε φοβάται κανέναν και μπορούμε να αντιμετωπίσουμε οποιαδήποτε ομάδα».

Στη συνέχεια, συμπλήρωσε: «Έχουμε βελτιωθεί σαν ομάδα και έχουμε κάνει βήματα προόδου. Ο αγώνας κόντρα στη Γιουβέντους θα είναι κάτι ξεχωριστό για εμάς. Φυσικά και τα παιχνίδια κόντρα στη Ρόμα είναι σημαντικά για εμάς».