Εγινε με επιτυχία το 4ο επιχειρηματικό φόρουμ

Με την παρουσία δεκάδων επιχειρηματιών, χορηγών και εκπροσώπων χορηγών, της διοίκησης της ΠΑΕ όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, παλιών παραγόντων της ομάδας, και στελεχών του τμήματος μάρκετιγκ της ΠΑΕ έγινε με επιτυχία το απόγευμα στο ξενοδοχείο "Κεμπίνσκι" το 4ο επιχειρηματικό φόρουμ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Με την παρουσία δεκάδων επιχειρηματιών, χορηγών και εκπροσώπων χορηγών, της διοίκησης της ΠΑΕ όλου του ποδοσφαιρικού τμήματος, παλιών παραγόντων της ομάδας, και στελεχών του τμήματος μάρκετιγκ της ΠΑΕ έγινε με επιτυχία χθες το απόγευμα στο ξενοδοχείο “Κεμπίνσκι” το 4ο επιχειρηματικό φόρουμ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε και για μικρό χρονικό διάστημα ο άραβας επιχειρηματίας Ουντάϊ Ελ Σαμαρί, που προ μηνών απασχόλησε τον ΠΑΟΚ με το επενδυτικό ενδιαφέρον του, που όμως ποτέ δεν εκδηλώθηκε ολοκληρωμένα.

Ο ξένος υποψήφιος επενδυτής προχώρησε μάλιστα σε αινιγματικές δηλώσεις λέγοντας μεταξύ άλλων πως κάτι καλό αναμένει ο ΠΑΟΚ, Μεταξύ των θεμάτων που προέκυψαν από το φόρουμ ήταν η πρόθεση των ανθρώπων της ΠΑΕ να δημιουργήσουν το ηλεκτρονικό PAOK web TV όπου σύμφωνα με τις εκτιμήσεις με κατάλληλες και σωστές κινήσεις, μπορεί να αποφέρει πολλά κέρδη στην εταιρεία χωρίς δαπανηρή λειτουργία.

Την έναρξη των εργασιών του φόρουμ, έκανε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ του ΠΑΟΚ, Γιώργος Τζέτζης, Σ’ αυτήν βραβεύτηκαν οι κύριοι χορηγοί του ΠΑΟΚ, οι επίσημοι χορηγοί, οι υποστηρικτές της ΠΑΕ και οι χορηγοί τμημάτων υποδομής και αθλητικού κέντρου. Ο Θόδωρος Ζαγοράκης υποδέχτηκε αρκετούς από τους προσκεκλημένους, μαζί με τους συνεργάτες του στην διοίκηση και συνολικά βραβεύτηκαν 28 χορηγοί για την συνεργασία τους με τον ΠΑΟΚ.


Σχολιασμός

Γράψτε το σχόλιό σας

ΕΤΑΙΡΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ

ΕΠΩΝΥΜΙΑ: NOVA TELECOMMUNICATIONS & MEDIA ΜΟΝΟΠΡΟΣΩΠΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. NOVA M.A.E.)

ΑΦΜ: 099936189, ΔΟΥ ΦΑΕ ΑΘΗΝΩΝ

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: ΛΕΩΦΟΡΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 106, ΑΘΗΝΑ, 104 42

ΤΗΛ: 210-6158000, E-MAIL: info@novasports.gr

ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ: NOVA M.A.E. ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΕΤΑΙΡΕΙΩΝ “UNITED GROUP OF COMPANIES”

ΝΟΜΙΜΗ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΡΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ: ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΙΛΒΕΣΤΡΙΑΔΟΥ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ: ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΛΙΩΡΗΣ

ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΣΥΝΤΑΞΗΣ: ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ ΤΟΥ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΤΟΜΕΑ (DOMAIN NAME): NOVA M.A.E.