Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος.

Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ Ατρόμητος. Στη συνεδρίαση που λαμβάνει χώρα στα γραφεία της ομάδας στο Περιστέρι, αναμένεται να τεθούν επί τάπητος όλα τα θέματα που “καίνε” τους “κυανόλευκους”. Μεγάλη βάση θα δοθεί σε όσα συνέβησαν στον τελικό του Κυπέλλου, ενώ ο Γιώργος Σπανός και οι συνεργάτες του θα σταθούν και στην επόμενη μέρα της ομάδας και είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν εξελίξεις είτε όσον αφορά στο θέμα της ιδιοκτησίας, είτε όσον αφορά σ’ αυτό του προπονητή.

Είναι χαρακτηριστικό ότι το “κόψιμο” των μπόνους για τον τελικό του Κυπέλλου από τον ΟΠΑΠ, που “αγγίζουν” τις 100.000 ευρώ, έχει προκαλέσει έντονη δυσαρέσκεια στους Περιστεριώτες, με τον Γιώργο Σπανό να είναι εκνευρισμένος από τη στάση της πολιτείας απέναντι σε μία ομάδα που δεν έχει δώσει κανένα δικαίωμα με τη γενικότερη συμπεριφορά της και αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση στις συναλλαγές της.

Οι “κυανόλευκοι” προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο αθλητικό κέντρο της ομάδας, με τον Γιώργο Δώνη να έχει στη διάθεσή του όλους τους ποδοσφαιριστές, οι οποίοι πήραν ρεπό για το Σαββατοκύριακο και θα επιστρέψουν σε κανονικούς ρυθμούς τη Δευτέρα (9/5). Ο Ατρόμητος έχει κλείσει φιλικό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης την Τετάρτη (11/5) στις 6:30 μ.μ. στο γήπεδο του Περιστερίου, ενώ βρίσκεται σε αναζήτηση ομάδας για ακόμη ένα φιλικό στις 18 Μαΐου.