Ο Γιώργος Σπανός συναντήθηκε με τον Γιώργο Δώνη και μίλησαν για τον Ατρόμητο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Ο Γιώργος Σπανός συναντήθηκε με τον Γιώργο Δώνη και μίλησαν για τον Ατρόμητο της επόμενης αγωνιστικής περιόδου. Το ραντεβού του προέδρου των “κυανόλευκων” με τον 41χρονο τεχνικό είχε να κάνει με το σχεδιασμό της ομάδας ενόψει της σεζόν 2011/12 και το “παρών” έδωσε και ο τεχνικός διευθυντής, Γιάννης Αγγελόπουλος.

Ο Γιώργος Σπανός ανέλυσε τη φιλοσοφία με την οποία θέλει να πορευτεί ο Ατρόμητος και ο Δώνης συμφώνησε. Το πλάνο των Περιστεριωτών περιλαμβάνει μείωση του μπάτζετ και πιθανότατα και των αποδοχών κάποιων ποδοσφαιριστών, αν αυτοί δεχτούν, αλλά και αξιοποίηση σε μεγαλυτερο βαθμό των τμημάτων υποδομής του συλλόγου. 

Το έμψυχο δυναμικό του Ατρόμητου θα δεχθεί αρκετές αλλαγές και πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι σε αυτό θα συμπεριλαμβάνονται 5-6 ποδοσφαιριστές, οι οποίοι θα αποτελέσουν το νέο αίμα των “κυανόλευκων”. Η συνάντηση των διοικούντων την ΠΑΕ με τον Γιώργο Δώνη δείχνει ότι οι δύο πλευρές έχουν τη θέληση να συνεχίσουν την επιτυχημένη συνεργασία τους, η οποία, άλλωστε, έχει και επίσημα διάρκεια μέχρι το τέλος της σεζόν 2011/2012.

Το μέλλον, ωστόσο, της κοινής πορείας Ατρόμητου-Δώνη δεν θα έχει γίνει ξεκάθαρο μέχρι το τέλος του Μαΐου. Ο Έλληνας τεχνικός διατηρεί έναν όρο στο συμβόλαιό του, που του επιτρέπει να αποχωρήσει για κάποια από τις “μεγάλες” ομάδες ή ομάδα του εξωτερικού αν δεχθεί πρόταση ως τις 31 Μαΐου.