Ο Μαρσέλο Ολιβέιρα βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ, ενώ ο Μελισσάς αποτελεί ήδη παρελθόν...

Ο Μαρσέλο Ολιβέιρα βρίσκεται στο στόχαστρο του ΑΠΟΕΛ. Ο Γιοβάνοβιτς εξετάζει την περίπτωση του Βραζιλιάνου άσου για την ενίσχυση των μετόπισθεν του πρωταθλητή Κύπρου εν όψει της νέας σεζόν

Ο Ολιβέιρα που βρίσκεται στην ομάδα του Περιστερίου τα τελευταία πέντε χρόνια, θα ήθελε να πάει σε έναν σύλλογο που έχει πάντα στόχο τον πρωταθλητισμό, ενώ συμμετέχει και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Δεν αποκλείεται τις επόμενες μέρες ή εβδομάδες να υπάρχουν εξελίξεις στο συγκεκριμένο θέμα, καθώς ο κυπριακός σύλλογος είναι έτοιμος να καταθέσει πρόταση στην πλευρά του ποδοσφαιριστή.

Ενας παίκτης που σίγουρα αποτελεί παρελθόν για τους “κυανόλευκους” είναι ο Πασχάλης Μελισσάς. Μετά από συνάντηση που είχε ο εκπρόσωπος του παίκτη με τη διοίκηση αποφασίστηκε οι δρόμοι των δύο πλευρών να χωρίσουν οριστικά.
Ο 29χρονος δεν θα είναι ο μόνος που θα φύγει από τον Ατρόμητο το καλοκαίρι, καθώς στη “μαύρη” λίστα του συλλόγου είναι και πέντε ποδοσφαιριστές που θεωρούταν βασικοί και αναντικατάστατοι. Η ανανέωση που θέλουν να κάνουν στο Περιστέρι θα έχει ως συνέπεια να αποχωρήσουν αρκετοί έμπειροι.

Σε ανακοίνωση που εκδόθηκε αμέσως μετά, αναφέρονται τα εξής: «Η ΠΑΕ Ατρόμητος ευχαριστεί θερμά τον Πασχάλη Μελισσά για την προσφορά του στη ομάδα και του εύχεται κάθε επιτυχία στην συνέχεια της καριέρας του που έχει αρκετό δρόμο ακόμη μπροστά της».